Karakteristieke rietgedekte voormalige burgemeesterswoning op een schitterend perceel grenzend aan het riviertje 'De Tongelreep'.

Deze villa heeft nog diverse oorspronkelijke elementen maar dient wel te worden gerenoveerd/opgeknapt. perceel kadastraal bekend gemeente Aalst, sectie E nummers 1395 en 1996, samen groot 3.101 m². Bouwjaar circa 1927. Inhoud circa 950 m³.

INDELING:

Overdekte entree naar vestibule en hal met terrazzovloer. Ruime hal met bordestrap. Living met kamer-en suite en originele schouw. Raampartij, open haard met ombouw en erker. Royale eenvoudige woonkeuken. Op de eerste verdieping biedt de hoge overloop toegang tot 5 (slaap)kamers, badkamer, separaat toilet en zolder met cv-opstelling (Nefit Ecomline). Slaapkamer voorzijde. Ouderslaapkamer met deur naar badkamer. Ruime maar eenvoudige badkamer grenzend aan de ouderslaapkamer.

GARAGE & TUIN:

Inpandige garage met twee loopdeuren en elektrisch bedienbare sectionaaldeur. Voorzien van elektra, water, verwarming, meterkast en aansluiting voor wasapparatuur. Royale tuin rondom met oprijlaan, fraaie bomen en de 'Tongelreep' grenzend aan de tuin. Losse eenvoudige berging in de tuin (circa 3 m x 6 m).

ALGEMEEN:

Karakteristieke villa • Veel oorspronkelijke elementen • Op het perceel staan een aantal waardevolle bomen (beschermd) • Koper dient rekening te houden met achterstallig onderhoud en bijbehorende opknapkosten.

TER INFORMATIE:

Deze brochure is met veel zorg samengesteld, maar omdat wij voor de inhoud ervan in belangrijke mate afhankelijk zijn van de informatie van derden, moet deze als indicatief worden beschouwd en kunnen hieraan derhalve geen rechten worden ontleend. Voor serieuze gegadigden is een plattegrond of bouwtekening ter beschikking en/of ter inzage via ons kantoor. Tenzij anders is overeengekomen wordt in de koopakte een bepaling opgenomen waardoor de koper, tot zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen, gehouden is binnen een bepaalde periode een bankgarantie te doen stellen dan wel een waarborgsom bij de notaris te storten ter grootte van 10% van de koopsom. De rechten op de inhoud van deze brochure (copyright) zijn voorbehouden aan Verhagen Neggers Makelaars en Adviseurs.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06339
Adres:

Eindhovenseweg 93
WAALRE

 
Vraagprijs: € 798.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1927
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 3.101 m²
Woonoppervlakte: 260 m²
Inhoud woning: 950 m³
 
Kenmerken  
Object: garage • open haard • rietenkap
Omgeving: aan het water • in bosrijke omgeving • nabij snelwegen

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verhagen Makelaars
Adres:

Willibrorduslaan 27
5581GA WAALRE

Contactpersoon: F.C.H.A.I. Verhagen
Telefoon: 040-2212291
Website: www.verhagenmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Waalre – Karakteristieke, rietgedekte villa op ruim perceel vraagprijs: € 798.000,- k.k. Eindhovenseweg 93, WAALRE