Op één van de mooiste locaties van het dorp Sint-Michielsgestel, aan de rand van de fraaie woonwijk ''Theereheide'' is deze vrijstaande woning (semi-bungalow) met vrijstaande dubbele garage gelegen.

De woonomgeving kenmerkt zich door de ruime opzet, brede woonstraten met bungalows en villa's en een bosrijke omgeving.

INDELING:

De woning is praktisch ingedeeld en voorzien van twee ingangen, twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond. De royale woonkamer heeft een prettig lichtinval door de raampartijen aan beide zijden en de woonkeuken is ruim van formaat. Via de bijkeuken is de tuin te bereiken. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers, een badkamer met wastafel en douche, een toilet en een bergruimte gesitueerd. De bergzolder is via een vlizotrap te bereiken.

DE TUIN:

De zonnige, privacyvolle tuin rondom de woning beschikt over een ruime oprit, borders, diverse terrassen en een royaal bijgebouw wat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden, zoals mantelzorg, atelier, kantoor/werkruimte, speelkamer en/of hobbyruimte.

DE OMGEVING:

Natuurliefhebbers prijzen zich gelukkig met natuurgebied en landgoederen als Zegenwerp, Haanwijk en het Bossche Broek dicht in de buurt. Uitgestrekte bossen bieden unieke mogelijkheden voor een geweldige wandeling of fietstocht in elk seizoen van het jaar. Sport en recreatieve voorzieningen zijn ruim voorhanden, voor zowel de binnen als buitensporters. Ook zijn er uitgebreide accommodaties voor de liefhebbers van onder andere tennis, voetbal, hockey en golf (golfclub De Dommel).

BIJZONDERHEDEN:

• Bouwjaar: 1968;
• Ruim perceel: 1019 m²;
• 6 slaapkamers;
• 2 badkamers;
• Onder architectuur gebouwd (P.J.W. Rosenthaler);
• Nefit HR CV ketel, bouwjaar 2010;
• Praktische indeling;
• Gelegen op een unieke locatie;
• Deze woning behoeft de nodige moderniseringswerkzaamheden.
Royaal bijgebouw wat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden, zoals mantelzorg, atelier, kantoor/werkruimte, speelkamer en/of hobbyruimte. Koper dient zelf na te gaan bij de gemeente of het voorgenomen gebruik is toegestaan. Daarnaast zijn er artist impressions toegevoegd van de badkamer en keuken om te laten zien wat de mogelijkheden zijn bij een verbouwing. Aanvaarding in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06298
Adres:

Eikenlaan 14
SINT-MICHIELSGESTEL

 
Vraagprijs: € 695.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1968
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.019 m²
Woonoppervlakte: 218 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 38 m²
Inhoud woning: 830 m³
 
Kenmerken  
Object: garage voor meerdere auto's
Omgeving: in bosrijke omgeving • nabij bossen • nabij golfbaan • nabij natuurgebied • privacy gelegen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Staete Makelaars
Adres:

Nieuwstraat 41
5271AC SINT-MICHIELSGESTEL

Contactpersoon: H.C. Finkers
Telefoon: 073-5510050
Telefax: 073-5510051
Website: www.staete.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant – Vrijstaande woning in woonwijk 'Theereheide' vraagprijs: € 695.000,- k.k. Eikenlaan 14, SINT-MICHIELSGESTEL