In chique, gewilde woonomgeving gelegen zeer goed onderhouden landhuis met fraai aangelegde tuin voorzien van diverse zonneterrassen en zwembad.

Niet ver van uitgestrekte bossen, de enerverende dorpskern, scholen, verenigingen en andere voorzieningen, is deze wijk dan ook een perfecte locatie om fraai en rustig te wonen. Hier mag Spitman makelaars u, een onder architectuur gebouwd, oud, Engels landhuis aanbieden. Deze zeer goed onderhouden karakteristieke villa met zwembad is niet alleen begerenswaardig vanwege de juiste locatie, het grote volume (circa 1.800 m³), maar vooral ook omdat het een bijzonder mooi gebouwde, leefbare villa is. Een villa met een fraai, rieten dak (2016), prominente schoorstenen, symmetrische opbouw, duidelijke kenmerken van de periode waar het in gebouwd is (eind jaren 20 van de vorige eeuw) en een rijke uitstraling. Hier vindt u in maar liefst vier vertrekken een open gashaard, niet zelden met een bijzondere schouw. De woonkamer is zeer speciaal. Met twee zithoeken, waarvan één in een grote nis omzoomd met een mahoniehouten kozijn. De andere zithoek is gesitueerd bij de openslaande deuren naar het zeer ruime terras. De woonkeuken is trendy landelijk. Geheel van deze tijd met alle gewenste apparatuur. De ruime entree zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt. De villa ademt duurzaamheid en goede smaak uit. Al was het alleen al omdat na een grondige verbouwing de mooie details gebleven zijn, maar de woning wel voldoet aan onze huidige smaak en comfort. De prachtig aanlegde tuin met zwembad completeert het perfecte plaatje. Een plaatje dat zeker uw aandacht waard is!

BOUWKENMERKEN:

• Bouwjaar: circa 1920
• Bouwwijze: in steenmuren opgetrokken en rietgedekt
• Isolatie: dubbel glas
• Inhoud: circa 1.800 m³
• Schilderwerk buiten 2016

INDELING

Parterre:
De ruime witte entree met zwart marmer op de vloer past zo in een gerenommeerd woonmagazine. Kenmerken die we door de hele villa zeer kunnen waarderen. Na het bezichtigen van het toilet in de hal (lekker contemporain) komt u in een bijzondere ‘salon’. Volledig in stijl met authentieke visgraatparketvloer en een grote, mahoniehouten schouw met een werkende open haard in een knusse, ombouwde nis, eveneens van mahoniehout, is dit een zeer representatieve ontvangstsalon. Opmerkelijk is de op een kanteel gelijkende traptreden die naar de trap leiden van de eerste verdieping. Grote ramen met openslaande deuren zorgen voor een prachtig uitzicht op de mooie tuin en het uitgestrekte terras. Hier is een tweede zithoek gecreëerd met achter zich een eveneens bijzondere mahoniehouten kast. Ook de eetsalon heeft eenzelfde indrukwekkend uitzicht. De erker en de ornamenten aan het plafond geven extra cachet. Piece de resistance echter is de antieke schouw. Aansluitend van een rijk diner, kunt u uw gasten meenemen naar de aangrenzende ‘bar’. Volledig geoutilleerd met treffende barkrukken en een prachtige tapkast. Even verderop kunt u na gedane zaken relaxen in uw riante, moderne keuken. Fris wit en landelijk met een plavuizen vloer. Een spoeleiland met veel kastruimte en alle wensbare inbouwapparatuur maken deze ruimte dierbaar. De bijkeuken ernaast is eveneens zeer praktisch en verzorgd. Verder vindt u op de parterre nog een fijne studeerkamer met handige archiefruimte.

Eerste verdieping:
Eenmaal boven treft u eveneens de sfeer en de overduidelijke duurzaamheid van de rest villa. De royale overloop brengt u via de ruime gang naar een welnessruimte met super douche en sauna. Drie royale slaapkamers met grote ramen en veel licht wachten op nieuwe bewoners. Twee slaapkamers komen met openslaande deuren uit op het langgerekte balkon aan de achterkant van de woning. Overbodig te zeggen dat de kamers een fantastisch uitzicht hebben over de parkachtige tuin. De oudervleugel is werkelijk een droom. Een royale slaapkamer (voorheen twee) met een eigen zithoek, een werkende open gashaard, een houten kastenwand en de gewilde walk-in-closet zorgen ervoor dat dit een van de favoriete plekken is in de villa. De en suite badkamer heeft daar ook debet aan. Prachtig mooi aangelegd, fijn betegeld met lichte aardekleuren, is er een ligbad, separate dubbele douche (sunshower), dubbele wastafels en een separaat toilet.

Tweede verdieping:
Onder de rieten kap bevindt zich de tweede verdieping. Ook hier een mooie hal, een royale overloop en twee grote slaapkamers. Met ramen aan de kopse kanten van de villa.

Onderverdieping:
In de stahoge kelder kunt u uw voorraad kwijt. Hier vindt u ook de cv-ruimte (cv van 2014).

Tuin:
Vanuit de woonkamer komt u terecht op een over de breedte van de villa uitgestrekt bordesterras. Via een statige trap kunt u naar het mooie glooiende gazon lopen. Aan de zijkant van de woning is eveneens een heerlijk terras met aansluitend het zwembad. Daarom heen is een fraai aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin. In de tuin is een aparte garage.

Bijgebouwen:
Aangebouwde stenen garage, royale parkeermogelijkheden op eigen terrein, platte daken, schoorstenen en terras zijn vernieuwd.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06284
Adres:

Graaf van Rechterenweg 24
OOSTERBEEK

 
Vraagprijs: € 1.795.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1920
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 2.532 m²
Woonoppervlakte: 433 m²
Inhoud woning: 1.800 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • balkon • buitenzwembad • elektrisch toegangshek • garage • jacuzzi • open haard • rietenkap • sauna
Omgeving: aan rustige weg • in bosrijke omgeving • landelijk gelegen • nabij bossen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Spitman Makelaars
Adres:

Weverstraat 1
6862DJ OOSTERBEEK

Contactpersoon: B.A. Spitman
Telefoon: 026-4452500
Telefax: 026-4420906
Website: www.spitmanmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Oosterbeek, Gelderland – Oud, Engels landhuis vraagprijs: € 1.795.000,- k.k. Graaf van Rechterenweg 24, OOSTERBEEK