'Misschien wel op het mooiste plekje van Arnhem, landelijk wonen met een geweldig panoramisch uitzicht over Rijn en uiterwaarden.'

Wij bieden u aan een Vrijstaande Villa - bestaande uit twee woningen - met 8 slaapkamers, 2 badkamers en hobbyruimten in het souterrain. De woning is gelegen op een perceel van 1.576 m², voorzien van een fraai aangelegde tuin op het zuiden. Deze unieke woning aan de Rijn en uiterwaarden is gelegen op slechts enkele wandel minuten van het centrum van Arnhem, station Arnhem Centraal, horeca gelegenheden, theater, bioscopen en diverse winkels. Het gezellige dorpje Oosterbeek - met tal van voorzieningen - bevindt zicht op 1,5 km. Uitvalswegen en openbaar vervoer zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Het uitzicht is fenomenaal! Villa bestaat momenteel uit twee woningen (huisnummer 7 en 7a), voorzien van eigen entree en eigen voorzieningen.

INDELING NUMMER 7:

Op de begane grond bevinden zich de entree, hal, toilet, half open keuken, L-vormige woonkamer met haard en toegang tot terras op het zuiden. Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop, 4 slaapkamers, balkon en badkamer met bad, toilet en wastafel. In het souterrain bevinden zich de eigen entree via achterom, multifunctionele ruimte, te gebruiken werk-/hobbyruimte en toegang tot fraai aangelegde tuin.

INDELING NUMMER 7A:

Op de begane grond bevinden zich de entree, hal, toilet, half open keuken, L-vormige woonkamer met haard en toegang tot terras op het zuiden. Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop, 4 slaapkamers, balkon en badkamer met bad, toilet en wastafel. In het souterrain bevinden zich de eigen entree via achterom, multifunctionele ruimte, te gebruiken werkruimte/ hobbyruimte en toegang tot fraai aangelegde tuin.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06279
Adres:

Hulkesteinseweg 7 7a
ARNHEM

 
Vraagprijs: € 1.600.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1969
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.576 m²
Woonoppervlakte: 384 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 62 m²
Inhoud woning: 1.200 m³
 
Kenmerken  
Object: souterrain
Omgeving: aan het water • aan vaarroute • in stadscentrum • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Spitman Makelaars
Adres:

Sonsbeekweg 12
6814BA ARNHEM

Contactpersoon: B.A. Spitman
Telefoon: 026-4452500
Telefax: 026-4420906
Website: www.spitmanmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Arnhem, Gelderland – Panoramisch uitzicht over Rijn en Uiterwaarden vraagprijs: € 1.600.000,- k.k. Hulkesteinseweg 7 7a, ARNHEM