Onderscheidende design villa met schitterend zeezicht, zuidgeoriënteerd, op 300 m van het strand.

Gelegen aan de idyllische baai van La Fustera. 5 km van Calpe, 7 km van Moraira en 45 minuten van Alicante airport. Alle faciliteiten op loopafstand, zoals: Winkels, restaurants, supermarkt, duikschool en surf-/kanoverhuur. De woning kent een hoofdwoning en een gastenverblijf. De hoofdwoning heeft een zeer ruimtelijke indeling met hoge plafonds, ruime woon-/eetkamer en keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Toegang tot het terras dat gedeeltelijk voorzien is van een groot schaduwdoek. Verder een verwarmd zwembad en een solar buitendouche. Beneden bevindt zich het gasten appartement met keukenblok, slaapkamer en badkamer en toegang tot tuin en terras. Onderscheidende extra’s: garage, design haard, vloerverwarming in bad-/slaapkamers, elektrische radiatoren, airco warm/koud, alarm, irrigatiesysteem en smaakvolle tuinaanleg. De villa is gebouwd met hoogwaardige materialen. Bebouwde oppervlakte 200 m², perceel 884 m².


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06276
Adres:

BENISSA (Spanje)

 
Prijs: € 695.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 884 m²
Woonoppervlakte: 200 m²
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • buitenzwembad • gastenverblijf
Omgeving: aan zee • nabij winkels • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Benissa La Fustera, Costa Blanca, Spanje – Prachtig licht moderne villa op unieke locatie prijs: € 695.000,- k.k. BENISSA (Spanje)