Prachtig ruim modern appartement op de gewilde residentie Altea Hills met 24-uurs beveiliging.

Slechts een tiental autominuten van het pittoreske Altea. Het gezellige Calpe met haar prachtige stranden bevindt zich op slechts 10 minuten. Recentelijk gebouwd en smaakvol ingericht. Ruim terras met middag en avondzon en prachtig zeezicht. De woonkamer ligt direct aan het ruime terras met glasgordijnen zodat men een verlengde woonkamer kan creëren. Complete keuken met alle apparatuur en aparte ruime bijkeuken. Verder 3 slaapkamers, 2 badkamers, waarvan één en suite. 2 slaapkamers hebben eigen opgang naar het terras. Het appartement is in perfecte staat van onderhoud. Bebouwde oppervlakte 165 m². Extra’s: centrale airconditioning, beveiligde deur, ondergrondse parkeerplaats, mooie gemeenschappelijke tuin met zwembad. Prachtig, nieuw modern en licht appartement op een perfecte locatie. Ook 2-slaapkamervariant beschikbaar op hetzelfde complex voor € 199.000,-.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06273
Adres:

ALTEA HILLS (Spanje)

 
Prijs: € 299.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 165 m²
Woonoppervlakte: 165 m²
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • alarminstallatie • buitenzwembad
Omgeving: vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Altea Hills, Costa Blanca, Spanje – Appartement met een betoverend zeezicht prijs: € 299.000,- k.k. ALTEA HILLS (Spanje)