Gelegen in een appartementencomplex in Siera de Altea, vlakbij de Don Cayo golfbaan.

Het appartement heeft 2 woonlagen en een ruim dakterras. Op de begane grond heeft men het woongedeelte met een ruime woon-/eetkamer, een complete uitgeruste open keuken en een bezoekerstoilet. Via een trap komt men op de tweede verdieping met 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan één en suite. Op het dakterras heeft men prachtig uitzicht met volledige privacy en een jacuzzi. Via een schuifpui betreedt men het deels overdekte dakterras van waaruit met prachtig panoramisch zicht heeft over het groene landschap met daarachter de zee. Bebouwde oppervlakte 163 m². Extra’s: centrale airconditioning, parkeerplaats, inbouwkasten in het gehele appartement, waskamer, opbergruimte, beveiligde deur, dubbele beglazing, centrale elektrische verwarming. Het complex biedt verder een mooi onderhouden tuin met tuinverlichting en een gemeenschappelijk zwembad. Een prachtig ruim en goed uitgerust appartement. Zéér geschikt voor verhuur maar ook voor permanente bewoning.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06272
Adres:

SIERA DE ALTEA (Spanje)

 
Prijs: € 260.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: appartement
Type woning: appartement
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 163 m²
Woonoppervlakte: 163 m²
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • dakterras • jacuzzi
Omgeving: nabij golfbaan

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Siera de Altea, Costa Blanca, Noord Spanje – Ruim duplex appartement met schitterend uitzicht prijs: € 260.000,- k.k. SIERA DE ALTEA (Spanje)