Unieke buitenkans om te wonen in de ‘blue zone’ van het prachtige paradijs Costa Rica! Dit is één van de laatste bouwkavels aan het strand van Playa Tambor en is eigendom van een Nederlandse familie.

De bouwkavel is gelegen in de ‘blue zone’ van het schiereiland Nicoya, dit gebied van Costa Rica is beroemd om haar rijke tropische flora en fauna. Ook leven de bewoners hier langer dan gemiddeld. Dit wordt toegeschreven aan speciale mineralen in het water, een gezonde voeding en een stressvrije ‘lifestyle’. Deze ​prettige​ levensstijl is overgoten met veel natuurschoon, diepe rust en een hoge kwaliteit van leven.

De prachtige baai van Tambor (Bahia Ballena) is een ongerept gebied​, maar toch ​eenvoudig bereikbaar met dagelijkse vluchten vanaf de luchthavens Liberia en San Jose in Costa Rica.

Dit bouwkavel is jaren geleden zorgvuldig uitgekozen door een Nederlandse familie op basis van haar bijzonder ligging. Zo ligt het kavel direct aan het strand en heeft het een ongelooflijk mooi ​uitzicht over de Stille Oceaan. Het centrum van Tambor is gelegen op circa één minuut lopen en de luchthaven ligt op ongeveer 15 minuten rijden.

Het perceel van 2.300 m² heeft een ocean frontbreedte van 25 meter en is voorzien van alle benodigde infrastructuur zoals elektriciteit, water en telefoon.

Hier heeft u nog de zeldzame gelegenheid om uw droom te realiseren in een van de prachtigste gebieden op aarde.

Het kavel heeft veel mogelijkheden: zo kunt u niet alleen kiezen voor een permanente bewoning van een unieke vakantievilla, maar ook een prachtig hotel of een complex met exclusieve appartementen ten behoeve van verhuur of verkoop. Dit alles behoort tot de mogelijkheden in dit tropische wonderland.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06271
Adres:

Bahia Ballena
PLAYA TAMBOR (Costa Rica)

 
Prijs: op aanvraag
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: bouwkavel (nieuwbouw)
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 2.300 m²
 
Kenmerken  
Object: bouwrijp
Omgeving: aan zee • nabij natuurgebied • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Honders/Alting Makelaars
Adres:

De Lind 18
5061HW OISTERWIJK

Contactpersoon: H.P.B. Honders
Telefoon: 013-5232600
Telefax: 013-5232610
Website: www.hondersalting.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Costa Rica – Wonen in de ‘blue zone’ van Costa Rica prijs: op aanvraag Bahia Ballena, PLAYA TAMBOR (Costa Rica)