Uniek gelegen op slechts zestig meter van de oever van het Veerse Meer en met een blijvend vrij uitzicht over het meer, vindt u op de eerste rij in het park Ruiterplaat een fraaie, onder architectuur gebouwde, vrijstaande woning.

Zowel permanente als recreatieve bewoning is toegestaan. De woning is gebouwd omstreeks 1987, en wel als laatst gebouwde woning van het park. De woning heeft alle ingrediënten om volop van het Zeeuwse leven te genieten. De woonkamer is gesitueerd aan de zuidzijde van de woning, vanwaar men een optimaal panoramisch uitzicht heeft over het Veerse Meer. Vanuit de tuin bent u zo op of in het Veerse Meer en kunt het gevoel van vrijheid dat deze locatie u geeft, volop beleven.

Park Ruiterplaat is omzoomd door prachtige oever en natuurgebieden. Een watersportparadijs voor surfers, zeilers, waterskiërs, wakeboarders en vissers. De vrijstaande woningen liggen op ruime percelen in doodlopende laantjes. Samen met de glooiende bodem en het vriendelijke karakter van het Veerse Meer is dit ook een prima stek voor de kleintjes. Op korte afstand vindt u verschillende faciliteiten, zoals een restaurant, surfschool en een supermarkt.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06255
Adres:

Ahornenlaan 1
KAMPERLAND

 
Prijs: € 649.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1987
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 478 m²
Woonoppervlakte: 170 m²
Inhoud woning: 644 m³
 
Kenmerken  
Object: garage
Omgeving: aan het water • nabij natuurgebied • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Ruiterplaat Makelaardij
Adres:

Veerweg 3
4493AL KAMPERLAND

Contactpersoon: M. van Opbergen
Telefoon: 0113-372474
Telefax: 0113-371953
Website: www.ruiterplaatmakelaardij.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Onder architectuur gebouwde woning aan Veerse Meer – Vrijstaande woning op de 'eerste rij' Kamperland prijs: € 649.000,- Ahornenlaan 1, KAMPERLAND