Daar waar een uitgestrekt weidegebied even wordt onderbroken door water om daarna weer over te gaan in weidegebied ligt deze unieke, zeer energiezuinige en onder moderne architectuur ontworpen vrijstaande villa.

Zoals gezegd zeer energiezuinig met een voorschot voor gas en elektra van slechts € 100,- per maand. Dit is - met stijgende energieprijzen - niet alleen een groot financieel voordeel, maar ook goed voor de natuur waarmee deze villa haast lijkt samengesmolten zo vrij gelegen in deze weidse omgeving!

De villa ligt aan de Wergeasterfaert en de ringvaart van de Greate Mar polder, dit is een deel van de Staande Mastroute (Delfzijl naar Vlissingen) met zelfs een eigen ligplaats voor de deur. Van hieruit zijn de Friese meren en verder bereikbaar. De mooie stad Leeuwarden ligt op ca. 5 kilometer afstand en is dus ook goed per fiets bereikbaar.

De villa is met veel zorg en aandacht gebouwd en opgeleverd in december 2012. Wensen van de huidige bewoners waren onder meer; veel wooncomfort (voorbeelden daarvan zijn dat het gehele huis v.v. is vloerverwarming en een stofzuiginstallatie), veel lichtinval, weids uitzicht, naturel kleuren, energiezuinig (richting energie neutraal), optimale woonruimte met plaatsen om samen te zijn, maar ook om je even terug te trekken zonder de woonruimte te verlaten. Met een breedte van 12 meter en een diepte van 18 meter zijn de afmetingen van het huis imposant.

Begane grond
Entree met tochtportaal van waaruit de garage te bereiken is en middels twee glazen deuren de hal. In de hal is een doorgangendoorloop naar de woon- en eetkamer, vanuit de hal is een ruime inloop met boekenkast voorzien van zwevende planken. Tevens inloopgarderobe en een ruim vrij hangend toilet welke ook voorzien is van kastruimte.

Aan de voorzijde van de villa is de ontbijtruimte met aansluitend de open keuken. Achter de keuken is een werkruimte met twee werkplekken ingericht. Boven het eetgedeelte is een vide waar tot in de nok gekeken kan worden. Dit geeft een fantastisch ruimtelijk effect!

In het schuine dak boven de vide zijn twee grote ramen opgenomen die elektrisch te bedienen zijn en deze zijn tevens voorzien van buiten- en binnenzonwering. Begane grond is opgezet als een loft, één grote ruimte. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen en een ruimte met een vast bureau en boekenplanken, nu in gebruik als dubbel kinderbureau.

Verdieping
Twee zeer ruime slaapkamers (24 m²) met elk een badkamer voorzien van ruime douche en wastafelmeubel. Beide kamers zijn voorzien van vier grote kamerhoge op maat gemaakte kasten. Tweede, vrijhangend toilet op de verdieping. Separate wasruimte met opstelling van wasmachine en wasdroger en diverse op maat gemaakte kasten en enkele legplanken. Hier is ook een open gedeelte dat op dit moment in gebruik is als een speelhoek voor kinderen.

De masterbedroom bestaat uit de volgende ruimtes; een studeerkamer, een inloopkast, een inloopbadkamer met vrijstaand bad en ruime douche en wastafel, verder is de slaapkamer voorzien een groot op maat gemaakt bergmeubel voorzien van acht kasten met deuren en vier grote laden. Verder is er van een kleine open zolder t.b.v. kleding o.i.d. bereikbaar middels een trap. Boven de twee slaapkamers is een ruime bergzolder welke via een vlizotrap bereikbaar is.

Het geheel verkeert in excellente staat en is nagenoeg nieuw! Hier kunt u zo in om heerlijk te genieten van deze unieke locatie met zeer lage onderhouds- en stookkosten.

Algemeen
Villa is voorzien van een modulerende warmtepomp t.b.v. warmwatervoorziening en verwarming/koeling ▪ Gehele huis inclusief garage is voorzien van vloerverwarming ▪ Ook zijn er 24 PV zonnepanelen geplaatst met een vermogen van 6.000 WP ▪ Verder is het huis voorzien van een centraal stofzuigsysteem ▪ Het sanitair en badkamermeubels zijn van Duravit (PuraVida-lijn) ▪ Alle kranen in huis zijn van Hans Grohe eveneens PuraVida (combinatie wit/chroom) ▪ Alle vaste verlichting binnen en buiten is ledverlichting ▪ Deurbel van Gira voorzien van camera (kleur) en een station op de begane grond alsmede de verdieping ▪ Hemelwaterafvoeren zijn in de buitengevels opgenomen dus geen storende goten en pijpen ▪ Buitenverlichting en aluminiumraamdorpels zijn uitgevoerd in dezelfde RAL-kleur als het buitenschilderwerk ▪ Diverse meubels en kasten welke op maat gemaakt zijn ▪ Gehele huis is voorzien van een coatingvloer uitgevoerd in wit ▪ Het gehele huis is vrij van drempels ▪ Schilderwerk binnen en buiten uit 2015.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06247
Adres:

Oan 'tAlddjip 10
WERGEA

 
Vraagprijs: € 795.000,-
Verkoopstatus: verkocht onder voorbehoud
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2012
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.160 m²
Woonoppervlakte: 350 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 30 m²
Inhoud woning: 1.230 m³
 
Kenmerken  
Object: aanlegsteiger
Omgeving: aan rustige weg • aan vaarroute • aan weilanden • landelijk gelegen • vrij uitzicht

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Buijs Regiomakelaars
Adres:

Burgemeester Grothestraat 13
3761CJ SOEST

Contactpersoon: H.O. Buijs
Telefoon: 035-6032737
Telefax: 035-6032738
Website: www.buijsregiomakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Wergea, Friesland – Moderne vrijstaande villa vraagprijs: € 795.000,- Oan 'tAlddjip 10, WERGEA