In prachtige villawijk tegen het Cadettenkamp gelegen ca. veertien jaar oude in prachtige materialen opgetrokken landhuis met inpandige dubbele garage. Het object verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is gesitueerd op een ruim bemeten perceel bestaande uit een parkachtige tuin overlopend in een bostuin en biedt optimale privacy.

Vanuit heel het pand zicht op de voor- en achtertuin. In de tuin bevindt zich een in hout opgetrokken tuinhuis, afmeting ca. 4,00 x 7,00 m, met zijn eigen stroomvoorziening alsmede het prachtige verwarmde buitenzwembad, afmeting ca. 4,00 x 9,50 m, type 'Starline' met automatisch dek voorzien van zonnecollectoren. Dit alles is gesitueerd op een riant perceel van maar liefst 74 aren en 25 centiaren op loopafstand van uitgestrekte bossen, basisschool, winkels en een 18-holes golfbaan terwijl Breda en Oosterhout op enkele kilometers afstand gelegen zijn.

Indeling

Begane grond:
Via de overdekte entree is de lichte hal met eikendelen vloer bereikbaar. In deze hal met vide bevindt zich de hardhouten spiltrap naar de verdieping, de meterkast, het betegeld toilet met fontein en de garderobe.

Vanuit de hal bereikt men de uitermate sfeervolle woon-/eetkeuken, afmeting ca. 4,50 x 7,50 m, uitgerust met prachtig keukenblok v.v. hardstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur, te weten: vaatwasser, koelkast, oven, combioven, bordenwarmer, apart kookeiland met 5-pits kookplaat en professionele afzuiging en nabij de eethoek met open haard v.v. gasblok.

Vanuit de sfeervolle keuken is middels dubbel openslaande deuren de met verwarming uitgeruste veranda bereikbaar. Deze staat direct in verbinding met het zwembad en heeft een schitterend uitzicht over de prachtige tuin.

Vanuit de keuken is eveneens bereikbaar de bijkeuken met aan- en afvoer, praktisch keukenblok met kastruimte, een portaal met toilet en douche t.b.v. het zwembad en toegang tot de in spouw opgetrokken garage met een aparte groepenkast, cv-unit en pomp t.b.v. het zwembad met automatische zuur- en chloorpomp.

Via de keuken bereikt men tevens de werkkamer met studiehoek en de afgesloten trap naar de provisie-/wijnkelder, afmeting ca. 2,80 x 4,50 m, op stahoogte.

De riante, sfeervolle living, afmeting ca. 9,20 x 9,20 m, heeft een prachtige eikendelen vloer, wanden en plafond in schuurwerk, gas openhaard, dubbel openslaande deuren naar het terras en biedt tevens toegang tot een portaal van waaruit bereikbaar zijn de ouderslaapkamer, de badkamer en een grote walk-in closet

Afmeting ouderslaapkamer ca. 3,50 x 5,00 m, met dubbele erker, rolluiken en airco.

Riante badkamer, afmeting ca. 3,50 x 5,00 m, met kunststof ligbad, inloop stortdouche, designverwarming, dubbel wastafel en toilet.

Tevens beschikt het object onder de gehele begane grond over een kruipruimte.

Eerste verdieping:
Vanaf de lichte overloop zijn bereikbaar: drie slaapkamers, de tweede badkamer, de speelruimte en een cv-ruimte.

Afmeting slaapkamer noordelijk gelegen, ca. 4,40 x 4,20 m, met rolluik, airco en toegang naar grote bergruimte achter knieschot ▪ Afmeting tussenslaapkamer, ca. 3,20 x 4,30 m, met dakkapel ▪ Afmeting derde slaapkamer, ca. 4,20 x 4,40 m, met rolluik, airco en toegang tot grote bergruimte achter knieschotten ▪ Grenzend aan de overloop bevindt zich een speel-/studeerhoek, afmeting ca. 4,00 x 4,40 m met dakkapel voor de nodige lichtinval. Deze ruimte is in te richten als extra slaapkamer.

De badkamer is uitgerust met een ligbad, aparte douche en vaste wastafel.

Tweede verdieping: deze verdieping geeft de mogelijkheid tot het creëren van een royale bergzolder.

Bijzonderheden:

▪ Prachtig parkachtig bosperceel;
▪ Krachtige eigen waterbron en professionele sproei-installatie;
▪ Verlichting op fraaie locatie in tuin;
▪ Afsluitbare tuinpoorten aan straatzijde;
▪ Geglazuurde dakpannen;
▪ Diverse zonneterrassen;
▪ Elektrisch bedienbare screens aan de voor- en achterzijde;
▪ Koperen dakgoten en afvoerpijpen;
▪ Uitermate degelijke, traditionele bouw;
▪ Ruime carport, afmeting 6,00 x 7,50 m;
▪ Goed beveiliging middels alarmsysteem;
▪ Drie monitoren in verbinding met voordeurbel;
▪ Op diverse plaatsen rolluiken.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06241
Adres:

Wildhage 11
TETERINGEN

 
Vraagprijs: € 1.475.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1973, 2002 geheel verbouwd
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 7.425 m²
Woonoppervlakte: 450 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 100 m²
Inhoud woning: 1.250 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • buitenzwembad • carport • garage voor meerdere auto's • open haard
Omgeving: beschutte ligging • in bosrijke omgeving • nabij bossen • nabij golfbaan • nabij natuurgebied • privacy gelegen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Biemans Makelaardij
Adres:

Heuvel 4
4901KC OOSTERHOUT NB

Contactpersoon: A.M.M.I. Biemans
Telefoon: 0162-472950
Telefax: 0162-423713
Website: www.biemansmakelaardij.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Teteringen, op toplocatie – Schitterende vrijstaande villa vraagprijs: € 1.475.000,- k.k. Wildhage 11, TETERINGEN