De mooiste en meest romantische plek om te wonen in Oisterwijk moet de omgeving van het Klompven zijn. Hier is het rustig en groen.

Vanuit deze luxueuze villa kijk je uit over het riviertje ‘de Achterste Stroom’. Een uitzicht waarvan je altijd dacht dat het niet bestond. Hier bevind je je aan de rand van het Oisterwijkse bossen- en vennengebied, een prachtige omgeving waaraan Oisterwijk mede de bijnaam ‘Parel in ’t Groen’ dankt. En toch is het bruisende plaatsje, met de beroemde flaneer- en winkelboulevard De Lind, slechts op enkele minuten afstand. De bewoners van de fraaie villa’s en landhuizen, die vanaf circa 1925 aan het Klompven werden gebouwd, genieten van het beste van twee werelden: vredige rust en uitgestrekte natuur enerzijds en de sfeer en faciliteiten van een oergezellig stadje anderzijds. Het is niet verwonderlijk dat de inwoners van Oisterwijk zich kiplekker voelen in deze bevoorrechte woonomgeving. En over één ding zullen zij het sowieso roerend eens zijn: je woont nergens mooier. Deze grote villa in romantische landhuisstijl werd gebouwd in 1954 en nadien diverse malen uitgebouwd en gemoderniseerd met aandacht en vakmanschap. Harmonie en sfeer waren daarbij de belangrijkste uitgangspunten waarbij de villa zijn eigen landelijke ambiance wist te behouden.

INDELING:

Begane grond:
Ruime entee/hal met toiletruimte. Grote living bestaande uit een zitkamer met openhaard, de woonkamer en een tuinkamer. Vooral deze centraal gelegen tuinkamer is een heerlijke plek waar het familieleven zich rondom afspeelt. Vanuit deze tuinkamer zijn praktisch alle vertrekken op de begane grond én het overdekte terras in de tuin bereikbaar. De grote woonkeuken is altijd gezellig en een heerlijke plek om rond de keukentafel te hangen. Vanuit de keuken kun je doorlopen naar de bijkeuken en de kantoorruimte. Deze voormalige dubbele garage in de linkervleugel aan de voorkant van het huis is omgebouwd tot een heerlijke werkplek. Lekker rustig dus ideaal voor de thuiswerker of als grote speelkamer voor de kinderen. Over de indeling is dus goed nagedacht.

Verdieping:
Op de verdieping bevinden zich vier mooie slaapkamers met twee badkamers, diverse kasten en een separaat toilet op de overloop.
De riante master suite heeft een stijlvolle kastenwand, haar eigen badkamer en balkon. Vanaf de overloop heeft u middels een vlizotrap toegang tot een grote bergzolder.

Buiten:
De villa heeft een grote oprit met voldoende ruimte voor meerdere auto’s. Naast de woning bevindt zich een grote carport voor twee auto’s en een ruime berging. Rondom de villa (inhoud circa 1.050 m³, woonoppervlak circa 320 m²) ligt een heerlijke tuin (Zuiden) op een ruim perceel van 1.890 m² met gesnoeide heesters, beukenhagen, diverse terrassen, een prachtig zwembad en een fraai uitzicht over het riviertje ‘de Voorste Stroom’.

ALGEMEEN:

Aparte cv-installatie zwembad en pompinstallatie gesitueerd in de bijkeuken • Dit is een echt familiehuis voor Bourgondiërs.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06221
Adres:

Klompven 29
OISTERWIJK

 
Vraagprijs: € 1.200.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1954
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.755 m²
Woonoppervlakte: 294 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 30 m²
Inhoud woning: 294 m³
 
Kenmerken  
Object: buitenzwembad • carport • kantoor-/praktijkruimte
Omgeving: aan rustige weg • in bosrijke omgeving • privacy gelegen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Honders/Alting Makelaars
Adres:

De Lind 18
5061HW OISTERWIJK

Contactpersoon: H.P.B. Honders
Telefoon: 013-5232600
Telefax: 013-5232610
Website: www.hondersalting.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Nabij de bossen en vennen van Oisterwijk – Sfeervol landhuis met buitenzwembad vraagprijs: € 1.200.000,- k.k. Klompven 29, OISTERWIJK