Op een fraaie woonplek, direct nabij het Quintusbos gelegen buitengewoon riant woonhuis met achtergelegen multifunctionele schuur van 140 m². Dit robuuste woonhuis is in 2004 nagenoeg geheel herbouwd, waarbij de riante afmetingen van de verschillende leef- en slaapvertrekken en de speelse indeling verrassen. De achtergelegen schuur biedt tal van mogelijkheden voor zowel privé als zakelijk gebruik of eenvoudigweg als opslagruimte.

Het geheel is gelegen op een ruim perceel van 1.635 m² met een fraai besloten achtertuin. Het groene dorp Glimmen heeft een actief verengingsleven, basisschool, goede sportvoorzieningen en veel prachtige natuurgebieden zoals het Quintusbos en Appelbergen. Het gezellige dorp Haren is op beperkte afstand gelegen evenals de uitvalswegen richting Groningen en Assen.

Indeling begane grond:
Entree, hal met toilet, garderobe en trapopgang. De hal is het centrum van het huis, alle woon-/leef vertrekken komen hier samen. Riante woonkamer (65 m²) met open, goed geoutilleerde keuken, feitelijk is de woonkamer opgedeeld in een zitkamer en eetkamer.

Op de zuidkant is de bijkeuken met witgoedaansluitingen en eveneens een deur naar het terras. Werkkamer van 19 m², inpandige berging die ook prima als extra slaap-/werkkamer kan worden gemaakt. Slaapkamer van 23 m² met eigen badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel.

Verdieping:
Overloop met aansluitend vier slaapkamers van 20, 16, 13 en 11 m² en een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Middels een eigen trap is nog een heerlijke zolderetage te bereiken op de achterzijde van het huis. Deze multifunctionele zolder van 34 m² is een prachtige speel-/loungeplek voor de kinderen.

Schuur:
De achtergelegen schuur van 140 m² kan voor vele doeleinden worden gebruikt, is bereikbaar middels ruime toegangsdeuren, in spouw gebouwd, voorzien van een betonvloer, dakisolatie en uiteraard de nodige elektriciteit.

Tuin:
Het huis is gelegen op een riante kavel waarbij direct naast het huis een terras op het zuiden is gelegen, achterin de tuin is een riant gazon, prieel, berging met veranda waar het tot in de late uurtjes heerlijk vertoeven is.

Kortom bent u opzoek naar ruimte in wonen en schuurruimte dan biedt dit huis u alle comfort!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06220
Adres:

Rijksstraatweg 54
GLIMMEN

 
Vraagprijs: € 639.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2004
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.635 m²
Woonoppervlakte: 275 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 150 m²
Inhoud woning: 1.000 m³
 
Kenmerken  
Object: garage voor meerdere auto's • hobbyruimte
Omgeving: nabij bossen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Zeldenrust
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Glimmen – Nabij het Quintusbos gelegen riant woonhuis vraagprijs: € 639.000,- k.k. Rijksstraatweg 54, GLIMMEN