Op een unieke locatie in het historische Gasteinertal, aan de voet van nationaal park De Hohe Tauern, ligt het schitterende Oostenrijkse plaatsje Bad Gastein. Hier start in april 2017 de volgende bouwfase van Resort Gastein. Dit resort bestaat uit zeer luxe, compleet gemeubileerde appartementen met volledige hotelservice, een fenomenaal uitzicht over het Gasteinertal en een 18-holes golfbaan voor de deur.

Bad Gastein is een eeuwenoud stadje dat in de eerste plaats bekend staat als mondain kuuroord. Dit vanwege het heilzame water dat uit de bronnen komt. Het water bevat het natuurlijke element radon waaraan een heilzame werking wordt toegeschreven. Verder heeft het stadje vele historische gebouwen die stammen uit de ‘belle époque’. Deze oude gebouwen ademen de sfeer van Wenen, Salzburg en de tijd van de jonge keizerin Sissi. De grandeur van die tijd zie je terug in dit alpendorp en dat is een unieke combinatie. Maar echt uniek is dat er altijd reuring is in het Gasteinertal. Bad Gastein is daardoor echt een vierseizoenenbestemming.

Skiparadijs:
Naast mondain kuuroord is de omgeving van Bad Gastein ook een waar skiparadijs. Door de goede hoogteligging en de kunstsneeuwinstallaties is het gebied van begin december tot eind april sneeuwzeker. Skigebied Bad Gastein-Stubnerkogel-Graukogel maakt deel uit van de Ski Amadé (Oostenrijks grootste skiparadijs, red-) en is samen met de gebieden Salzburger Sportswelt, Schladming Dachstein, Hochkönig en Grossarltal goed voor 860 kilometer pistes en 270 moderne liften..

Fenomenale omgeving:
De cultuur, sportmogelijkheden, wellnessfaciliteiten, maar vooral de prachtige omgeving zijn goede redenen om te investeren in een appartement van Resort Gastein. Belangrijk is dat Resort Gastein op een zuidhelling ligt, waardoor de ruime balkons zelfs op een mooie winterse dag van ongeveer tien uur ’s ochtends tot half vier ’s middags op een heerlijk zonnetje kunnen rekenen. Cube Architekten Resmann & Schindlmeier uit Salzburg hield in de ontwerpfase van de appartementen heel goed rekening met de fenomenale omgeving. Zodoende beschikken alle 82 appartementen over royale raampartijen en ruime balkons, zodat kopers optimaal kunnen genieten van het schitterende uitzicht. Vanwege het overstekende dak blijven deze ruime balkons vrijwel altijd droog.

Hotelservice:
De appartementen hebben een lichte en royale woonkamer en worden standaard compleet en luxe ingericht met hoogwaardig meubilair met een lange levensduur. De moderne open keuken is uitgerust met onder andere een kookplaat, een magnetron, een oven en een vaatwasser. Aan de buitenkant worden de appartementen voorzien van wit pleisterwerk, hout en natuursteen. Omdat de materialen op verschillende manieren worden toegepast in combinatie met afwijkende dakvormen, ontstaat hier eigenlijk een klein dorpje in een voor het Salzburgerland typische bouwstijl. Een aantal appartementen beschikt over een parkeerplek onder het appartementgebouw, maar parkeren kan ook in de parkeergarage van het centrale hotelgebouw (84 plaatsen). Dit opvallende gebouw heeft een receptie, een lobby met een kleine winkel, een restaurant en een groot buitenterras. Ook wordt er een volledige hotelservice aangeboden met bijvoorbeeld een shuttleservice, schoonmaak, opmaak van bedden of verse broodjes aan de deur.

Rendement:
Ontzorgen gebeurt ook op het gebied van verhuur en beheer. Dit komt in handen van een professionele verhuurmaatschappij in samenwerking met internationale touroperators. De koper koopt zijn appartement en krijgt ruim eigen gebruik. Eigenlijk onbeperkt. Als hij er niet is, wordt het appartement verhuurd en is het rendement voor de eigenaar. Het verwachte rendement ligt rond 4%.

De 82 appartementen van Resort Gastein zijn onderverdeeld in verschillende types:

▪ Lente, 34 m², 1 slaapkamer, 1 badkamer;
▪ Zomer, 40 m², 1 slaapkamer, 1 badkamer ;
▪ Herfst, 73 m², 1 slaapkamer, 2 badkamers, wellnessruimte;
▪ Winter, 67 m², 2 slaapkamers, 1 badkamer;
▪ Ski, 73 m², 2 slaapkamers, 2 badkamers;
▪ Golf, 89 m², 3 slaapkamers, 2 badkamers;
▪ Wellness, 117 m², 3 slaapkamers, 2 badkamers, wellnessruimte.

Prijzen vanaf € 198.000,- tot € 590.000,- exclusief btw


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06218
Adres:

Mühlfeldstrasse
BAD GASTEIN (Oostenrijk)

 
Vanafprijs: € 198.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: appartement (nieuwbouw)
Type woning: appartement
 
Design  
Architect: Cube Architekten Resmann & Schindlmeier
 
Kenmerken  
Object: balkon • garage • privéparkeerplaats • sauna
Omgeving: nabij golfbaan • nabij natuurgebied • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Nabij natuurgebied in Bad Gastein (Oostenrijk) – Zeer luxe, compleet gemeubileerde appartementen vanafprijs: € 198.000,- Mühlfeldstrasse, BAD GASTEIN (Oostenrijk)