Dit exclusieve en zeer luxe appartement, deel uitmakend van het kleinschalige en prestigieuze appartementencomplex 'Alexanderhof', is gesitueerd in de directe nabijheid van de centra van Zeist en Bilthoven, de uitvalswegen en het openbaar vervoer alsmede op loopafstand van uitgestrekte wandelbossen.

Het monumentale gebouw, oorspronkelijk daterend uit 1910 en opgetrokken in de neo-Hollandse barokstijl, is in 1998 getransformeerd tot een veertiental exclusieve appartementsrechten met behoud van de oorspronkelijke detaillering en zonder concessies te hebben gedaan aan de heden ten dage te stellen eisen van luxe en comfort en de eigenzinnige woonstijl.

Het appartement gelegen op de eerste verdieping, heeft een oppervlakte van ca. 160 m² verdeeld over twee etages en heeft de beschikking over een ruim dakterras op de tweede verdieping. De bij het appartement behorende garage en berging bevinden zich in het souterrain en een tweetal eigen parkeerplaatsen bevinden zich op het terrein. De verrassende indeling, onder meer een splitlevel-situatie op de eerste verdieping en de luxueuze afwerking van het appartement maken het geheel tot een uniek bezit.

De indeling is als volgt:
Begane grond: afgesloten entree met de brievenbussen en bellentableau alsmede een schitterende gemeenschappelijke monumentale hal. Het appartement is te bereiken door middel van het trappenhuis of de liftinstallatie.

Eerste verdieping: entree, ontvangsthal, garderobe met toilet, de grote woonkamer met de Boffi-keuken en alle denkbare inbouwapparatuur grenst enerzijds aan de sfeervolle living en anderzijds aan de eetkamer met kastenwand, heeft uitzicht over het prachtige aangelegde gazon en aan de andere zijde op de creatief aangelegde patio. Een deel van deze woonkamer is met een eenvoudige ingreep te transformeren tot een kantoor of tot een slaapkamer met bijbehorende badkamer.

De tweede verdieping omvat een royale werkkamer, een masterbedroom en badkamer voorzien van bad, douche, toilet en dubbele wastafel.
Op deze verdieping is een tweede badkamer met douche en toilet, was-droogruimte en stookruimte en een zeer ruime kamer met veel bergruimte die met eenvoudige ingreep tot één of twee aparte slaapkamers kan worden getransformeerd met toegang tot het dakterras.

Bijzonderheden:
• Ligging op een unieke locatie centraal t.o.v. de uitvalswegen
• Luxe appartement met chique uitstraling
• Woonoppervlakte ca. 160 m²
• Royaal dakterras
• Inpandige garage en berging
• Twee parkeerplaatsen buiten op het terrein
• Servicekosten € 484,- per maand


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06205
Adres:

Prins Alexanderweg 78 14
HUIS TER HEIDE UT

 
Vraagprijs: € 645.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: appartement
Type woning: appartement
Bouwjaar/-periode: 1910
 
Afmetingen  
Woonoppervlakte: 160 m²
 
Design  
Architect: C.B. Posthumus Meyjes
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • dakterras • garage • lift
Omgeving: in bosrijke omgeving • landelijk gelegen • nabij bossen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Rigter Makelaars
Adres:

Eemnesserweg 10
3741GA BAARN

Contactpersoon: C.E. Rigter
Telefoon: 035-5415000
Telefax: 035-5431090
Website: www.rigter.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– In bosrijke woonomgeving – Exclusief appartement van 160 m² vraagprijs: € 645.000,- k.k. Prins Alexanderweg 78 14, HUIS TER HEIDE UT