Op schitterende locatie in het buitengebied met uitzicht op korenmolen 'De Arend' en op korte afstand van het volledig gerenoveerde rijksmonument 'Fort de Kleine Schans' gelegen monumentale boerderij met dubbele garage/guesthouse, buitenbad met wellness.

Dit fantastische object is in 2000 compleet gerestaureerd onder architectuur van de gerenommeerde architect Jan des Bouvrie. De aanleg van de fraai onder architectuur aangelegde tuin met hertenkamp, gazon, borders, verwarmd zwembad, complete wellness, natuurlijke waterpartij geeft het wonen in het buitengebied een extra dimensie. Het gehele object en perceel is beveiligd en omrasterd door een hekwerk. Kortom: wonen in de natuur maar op korte afstand van de dorpskern van Terheijden met uitstekende ontsluiting richting Breda, Rotterdam, Utrecht en Antwerpen.

Indeling:

Begane grond: royale sfeervolle ontvangsthal met passend hardstenen vloertegel, bijzonder uitgevoerd stucwerk en elegante trappartij naar de verdieping, vide en meterkast. Vanuit de hal zijn verder bereikbaar middels dubbele deuren de living, een hobby-/werkkamer, de provisiekelder, opkamer, betegeld toilet met fontein en woonkeuken.

▪ Hobby-/werkkamer, afmeting ca. 3.50 x 4.00 m
▪ Provisiekelder, afmeting ca. 2.30 x 4.00 m
▪ Opkamer, afmeting ca. 3.00 x 4.00 m
▪ Zeer riante living, afmeting ca. 4.50 x 9.50 m en 3.70 x 6.60 m

Living met bijpassende plavuizenvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en plafond, prachtige schouwpartij en een doorloop naar aansluitende serrekamer, afmeting ca. 4.00 x 7.80 m, met dubbel openslaande deuren naar het terras.

Ruime, goed geoutilleerde woonkeuken doorgetrokken in bijpassend sfeer van deze boerderij, afmeting, ca. 3.50 x 7.50 m, met plavuizenvloer met vloerverwarming, keukenblok met inductiekookplaat, vaatwasser, koelvries combinatie, koffiezetapparaat, de nodige kastruimte, meerdere bijpassende servieskasten en dubbel openslaande deuren naar het terras. De gehele begane grond is v.v. vloerverwarming.

Eerste verdieping: vanaf de overloop met vide zijn drie royale slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet bereikbaar. Ouderslaapkamer, ca. 20 m², met en suite zeer luxe uitgevoerde badkamer die is uitgerust met kunststof massagehoekbad, toilet, wastafelmeubel met dubbele wastafel, royaal bemeten stortdouche met gebogen glazen deur.

▪ Kinderslaapkamer, ca. 6.70 x 2.80/1.80 m, met dakkapel en zijlicht
▪ Kinderslaapkamer, ca. 6.70 x 3.10/2.10 m, met dakkapel.

De tweede badkamer is uitgerust met een stoomdouchecabine en wastafelmeubel. Vaste kast waarin cv-unit (Nemef 2015) opstelling met warm water voorzien van doorstroom apparaat. De gehele verdieping is voorzien van prachtige brede houten delen vloer met vloerverwarming, behoudens de ouderslaapkamer.

Tweede verdieping: deze bestaat uit een bergzolder en is met trap vanaf de overloop bereikbaar.

Buitenruimten: direct nabij serrekamer en keuken is de verwarmde veranda met bankirai vloer gesitueerd. Deze grenst aan het buitenzwembad met een maximaal privacy biedende veranda op zuid gericht met aangebouwde sfeervolle wellnessruimte (2011) waarin technische ruimte voor de computer gestuurde apparaten ten behoeve van zwembad, aparte saunaruimte, douche, betegeld toilet en verblijfsruimte met daarin een zonnebank.

Verder bevindt zich op het perceel een in steen en met rabatdelen afgewerkte dubbele garage, afmeting ca. 5.80 x 6.00 m, vanaf de straat met elektrische poort bereikbaar. Vanuit de garage is een doorloop naar een tweetal bergingen, afmeting ca., 6.30 x 4.50 m. en 6.20 x 3.40 m.

Middels een vaste trap is de verdieping bereikbaar. Doordat het geheel middels cv-gas is verwarmd bestaat hier de eenvoudige mogelijkheid om tot een guesthouse te komen dat geen afbreuk hoeft doen aan de privacy van de woonboerderij.

Immense vijverpartij (1.000 m³) met sfeervol priëlen een op natuurlijke wijze gezuiverde vijver door middel van 100 m² helofyten filter en daarnaast nog een zuiveringsinstallatie. De onder architectuur aangelegde tuin is geheel v.v. een computergestuurde regeninstallatie.

Bijzonderheden:
Onder fraaie architectuur van Jan des Bouvrie gerestaureerde woonboerderij ▪ In spouw opgetrokken, goed geïsoleerd beveiligd, met pannen gedekt en hoogwaardig materiaal gebruik ▪ Ambachtelijk gemaakte houten trap in hal en wanden in bijzonder stucwerk ▪ De wellnessruimte en het zwembad zijn van 2011 ▪ Garage/berging die eenvoudig geschikt te maken als kantoorruimte met ontvangstkamer en/of praktijk/atelier. Een guesthouse behoort eveneens tot de mogelijkheden ▪ Grenzend aan perceel wordt er een strook dijk (grasland) gehuurd van ca. 2.5 ha (25.000 m²).


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06194
Adres:

Laakdijk 1
TERHEIJDEN

 
Vraagprijs: € 1.180.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1930, gerenoveerd in 2000
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 10.650 m²
Woonoppervlakte: 307 m²
Inhoud woning: 1.285 m³
 
Kenmerken  
Object: buitenzwembad • garage voor meerdere auto's • open haard • sauna • serre of oranjerie • stoomcabine
Omgeving: aan rustige weg • aan weilanden • beschutte ligging • buiten bebouwde kom • privacy gelegen • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Biemans Makelaardij
Adres:

Heuvel 4
4901KC OOSTERHOUT NB

Contactpersoon: A.M.M.I. Biemans
Telefoon: 0162-472950
Telefax: 0162-423713
Website: www.biemansmakelaardij.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Buitengebied Terheijden – Prachtige woonboerderij vraagprijs: € 1.180.000,- k.k. Laakdijk 1, TERHEIJDEN