Unieke rietgedekte vrijstaande woning uit ca. 1933 met garage, bijgebouw/aanbouw en een tweetal bergingen, gelegen op een fantastisch perceel van maar liefst 13.092 m². De inhoud bedraagt circa 900 m³. De mogelijkheid is bij deze woning aanwezig om een beroep aan huis uit te oefenen. De aanbouw is uitermate geschikt als kantoor- en/of praktijkruimte.

Indeling

Begane grond

Entree met vestibule voorzien van glas-in-loodvensters, hal met trapopgang richting verdieping en in kleine compartimenten verdeelde kelderruimte, garderoberuimte en toegang naar de toiletruimte.

Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer met salon en serre gesitueerd. De woonkamer en de salon zijn middels kamer en suite-deuren van elkaar gescheiden en zijn beiden voorzien van een parketvloer, fraaie plafondafwerking en glas-in-loodvensters.

Ter plaatse van de achterzijde van de woning treft men de woonkeuken. Deze woonkeuken is voorzien van een openslaande stalen buitendeur en een eenvoudige keukeninrichting. Aan de keuken grenzend is de praktische bijkeuken, met de wasmachineaansluiting.

Eerste verdieping

Trapopgang met daaraan via bordes toegang tot balkon met zicht op de aanbouw. De eerste verdieping biedt een viertal slaapvertrekken, waarvan twee met vaste wastafel en één met eigen doorgang naar de badkamer die is voorzien van een (hoek-)ligbad, douche, dubbele wastafel, toilet en designradiator. De ouderslaapkamer beschikt over een balkon.

Zolderverdieping

Middels de afgesloten trapopgang heeft men toegang tot de tweede(zolder)verdieping alwaar men een tweetal slaapkamers heeft gerealiseerd. De kamers zijn voorzien van een wastafel en berging. Verder staat de badkamer in open verbinding met de centrale (douche) ruimte en is voorzien van een douchecabine, toilet en wastafel.

Aanbouw c.q. yogacentrum

De aanbouw is met de woning verbonden en bereikbaar via een corridor die de woning en aanbouw met elkaar verbindt. In de corridor hangt de cv-ketel ten behoeve van de woning. Op de begane grond treft men een grote yogaruimte aan en een drietal ruimtes die als spreek- of werkkamer gebruikt kunnen worden. Verder treft men een eigen entree, badkamer en cv-ruimte aan. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel. De verdieping van de aanbouw is bereikbaar middels een vaste trap. De eerste verdieping biedt een toiletruimte, bid- en stilteruimte. De stilteruimte is voorzien van Velux-dakramen en geïsoleerde kap.

Buiten
De woning is gesitueerd aan de ventweg van de invalsweg, gelegen tussen Tilburg en Goirle. In de nabijheid zijn het openbaar vervoer, scholen, sportaccommodaties en het centrum van Goirle gesitueerd. Langs de straatzijde van de weg bestaat de mogelijkheid om te parkeren.
Rondom de woning is een zeer royale, bosrijke tuin gesitueerd.

Algemeen
Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning is circa 1933. In 1975 is de aanbouw gerealiseerd, die in 2002 is voorzien van een opbouw ▪ Verwarming geschiedt middels cv en warm water middels een elektrische boiler ▪ Zowel de woning als de aanbouw c.q. yogacentrum zijn voorzien van een nieuwe cv-ketel, respectievelijk in 2002 en 2010 ▪ De rieten kap is aan de binnenzijde volledig afgewerkt met stucwerk ▪ Het woonhuis is grotendeels voorzien van voorzetramen ▪ De woning is grotendeels voorzien van stalen kozijnen waarin enkele beglazing, voorzetramen en glas-in-loodvensters ▪ De plafondplaat in de cv-ruimte van de aanbouw is hoogstwaarschijnlijk asbesthoudend.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06184
Adres:

Tilburgseweg 175
GOIRLE

 
Vraagprijs: € 875.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: landgoed
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1933
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 13.092 m²
Woonoppervlakte: 260 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 35 m²
Inhoud woning: 900 m³
 
Kenmerken  
Object: hobbyruimte • kantoor-/praktijkruimte • rietenkap
Omgeving: nabij bossen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:





Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):




Appels Makelaardij
Adres:

Tilburgseweg 88
5051AJ GOIRLE

Contactpersoon: F. Appels
Telefoon: 013-5349115
Website: www.appels.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:






– Goirle, Noord-Brabant – Rietgedekt landhuis vraagprijs: € 875.000,- k.k. Tilburgseweg 175, GOIRLE