Beschut tussen de bossen op één van de Zeeuwse eilanden verrijst een luxe vakantieresort met 78 duurzame villa’s die te boek staan als de grootste en meest exclusieve recreatievilla’s van Nederland. Ze zijn allen voorzien van een boothuis, aanlegsteiger, een groot overdekt terras en hebben een schitterend uitzicht over de eilandjes in het ‘Gardameer van Nederland’.

Om de privacy van de bewoners te waarborgen en om hen een fenomenaal uitzicht te garanderen, koos de architect bij het ontwerp van de villa’s voor een ruitvormige opstelling. Naast het feit dat alle villa’s zijn voorzien van enorme raampartijen en elke slaapkamer over een eigen badkamer beschikt, is ook het splitlevel ontwerp kenmerkend voor de villa’s.

Bij de 70 watervilla’s (keuze uit zes types) betekent dit dat de entree, berging en keuken op straatniveau liggen, de woonverdieping op waterniveau en dat op de eerste en tweede verdieping ruimte is voor slaapkamers en/of terrassen. Bovendien zijn alle 70 watervilla’s voorzien van een inpandig boothuis dat naar wens uit te rusten is met een elektrisch afsluitbare poort of een botenlift bij de ligplaats.

De indeling van de acht strandvilla’s (één type) is net iets anders: de entree ligt op straatniveau, het woon- en keukengedeelte op dijkniveau en de slaapkamers – met uitzondering van de masterbedroom – eronder. De strandvilla’s beschikken over een privéstrand en hebben een extern boothuis dat direct aan de waterweg, achter de villa ligt. De villa’s komen te staan op royale percelen eigen grond, die qua grootte variëren van 545 m² tot 1.460 m². De kavels direct aan het water zijn alleen geschikt voor het type strandvilla (SW) en beginnen qua grootte bij 920 m².

Kenmerken:
▪ Bouwinhoud 860 m³ tot 1.114 m³
▪ Direct aan het water
▪ Eigen boothuis en aanlegsteiger
▪ Splitlevel, grote raampartijen, zeer ruime vertrekken
▪ Alle slaapkamers uitgerust met badkamer
▪ Bijzonder duurzame en innovatieve bouw
▪ Riant steigerterras
▪ Prachtige omgeving: watersport eldorado


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06125
Adres:

ARNEMUIDEN

 
Vanafprijzen: € 675.000,- v.o.n.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa (nieuwbouw)
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2016
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 545 m²
Woonoppervlakte: 162 m²
Inhoud woning: 784 m³
 
Design  
Architect: Paul Assink
 
Kenmerken  
Object: aanlegsteiger • boothuis • dakterras • open haard • privéparkeerplaats
Omgeving: aan het water • aan rustige weg • aan vaarroute • aan zee • buiten bebouwde kom • nabij bossen • nabij natuurgebied • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Prachtlocatie, tussen de bossen, aan het water – Luxe resort, exclusieve watervilla’s vanafprijzen: € 675.000,- v.o.n. ARNEMUIDEN