Dit modern luxe appartement is gelegen in het prestigieuze Altea Hills met 24-uurs beveiliging, slechts 1,5 kilometer van zee.

Het appartement biedt de ruimte en comfort van een villa. Het beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, een moderne keuken en een ruime gecombineerde woon- en eetkamer.

De grote schuiframen zorgen voor een heldere woonruimte en geven toegang tot het overdekte zuiderterras. Het uitzicht over de baai van Altea is ronduit adembenemend en geeft ook ’s avonds een schitterend schouwspel.

Het appartement is voorzien van alle comfort zoals vloerverwarming, centrale airconditioning, elektrische rolluiken, alarm, open haard en twee ondergrondse parkeerplaatsen met berging.

Het complex beschikt over een prachtig gemeenschappelijk zwembad omgeven door een geweldige mediterrane tuin met sfeervolle tuinverlichting.

Een uniek appartement op een unieke locatie!


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06093
Adres:

ALTEA HILLS (Spanje)

 
Prijs: € 595.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: appartement
Type woning: appartement
 
Afmetingen  
Woonoppervlakte: 189 m²
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • alarminstallatie • buitenzwembad • garage • open haard
Omgeving: vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Altea Hills – Modern luxe appartement in Altea Hills prijs: € 595.000,- k.k. ALTEA HILLS (Spanje)