Traditioneel landhuis/finca met geweldig panoramisch uitzicht. Gelegen in Campello, vlak bij Alicante (13 kilometer) en slechts 4 kilometer van zee en stad.

Bebouwde oppervlakte 400 m², omheind perceel van 11.000 m². Compleet gerenoveerd en uitgebreid in 2000. Unieke locatie met volledige privacy. Dit heerlijke landhuis heeft op de begane grond een ruime woonkamer met open haard, een ruime woonkeuken, vier slaapkamers en twee badkamers.

Op de eerste verdieping bevindt zich een vijfde slaapkamer met badkamer en suite en twee balkons.

Verder zijn er nog twee aparte gastenhuisjes met slaapkamer, douche en toilet. De grootste van de twee heeft bovendien een woonkamer en keuken.

Daarnaast is er een groot zwembad van 53 m², grote zonneterrassen, buitenkeuken, barbecue, dubbele garage en parkeerplaats voor vijf auto’s.

Dit is een ideaal object voor de liefhebber die in de rust en ruimte wil wonen, maar met strand en stad op slechts 4 kilometer afstand.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06091
Adres:

CAMPELLO (Spanje)

 
Prijs: € 390.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landhuis
Type woning: vrijstaande woning
 
Kenmerken  
Object: buitenzwembad • garage voor meerdere auto's • gastenverblijf • open haard
Omgeving: privacy gelegen • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Campello, Costa Blanca Noord – Prachtig landhuis/finca met panoramisch uitzicht prijs: € 390.000,- k.k. CAMPELLO (Spanje)