Schitterende zeer ruime villa (400 m²) op een prachtig gelegen perceel (1.380 m²) met fabuleus 180 graden uitzicht op zee in La Vina Benissa Costa. Vlakbij Moraira, Calpe en Javea, een zeer gewilde locatie.

Entree op de tweede verdieping met dubbele parking. Via trap of lift bereikt u de woonverdieping, bestaande uit een ruime open woon-/eetkamer, keuken en bijkeuken plus separaat gastentoilet. Grote schuiframen geven direct toegang tot het deels overdekte terras met schitterend uitzicht, zowel overdag maar zeker ook 's avonds. Aanpalend het zwembad met buitendouche.

Op de benedenverdieping bevinden zich drie slaapkamers met inbouwkasten, twee badkamers waarvan één en suite bij de master bedroom.

Verder is er nog een extra grote ruimte die nog vrij in te delen is als thuisbioscoop of fitnessruimte of extra slaapkamer/badkamer.

De villa wordt zeer compleet opgeleverd met airco, vloerverwarming, isolatie, dubbel glas, automatische poort, videofoon en eventueel domotica.

De woning bevindt zich in de afbouwfase dus men heeft nog inspraak in de afwerking en de keuzes van de materialen.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06090
Adres:

BENISSA (Spanje)

 
Prijs: € 795.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • buitenzwembad • elektrisch toegangshek • privéparkeerplaats
Omgeving: aan zee

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Benissa La Vina – Luxe moderne villa in aanbouw prijs: € 795.000,- k.k. BENISSA (Spanje)