Het landhuis met blijvend vrij uitzicht op natuurgebied 'de Jansberg' oogt aan de voorzijde ingetogen, maar de achterzijde met zijn fabuleuze tuin, voorzien van verschillende tuinkamers met prachtige hagen, boomgaard, vijver en verwarmd buitenzwembad met sauna (100% privé), biedt legio mogelijkheden voor relaxen en chillen.

Deze woning biedt in de directe omgeving riante voorzieningen voor wandelen, joggen, moutainbiken, wielrennen (zeven heuvelen) en paardrijden. Op tien minuten afstand liggen de 'Mookse plassen' met jachthavens en recreatiestrand en golfbaan 'Het Rijk van Nijmegen' met een 45-holes baan. Op het perceel bevindt zich een vrijstaand sauna/relaxgebouw, onderkelderd met ruimte voor twee auto’s en een vrijstaande garage met smeerput (eenvoudig om te bouwen tot paardenstal).

Op de begane grond van de woning bevindt zicht een ruime entree, luxe kantoor/praktijk-ruimte, de royale living met vide, tuingerichte keuken en de masterbedroom met bad en suite, die directe toegang geeft naar het zwembad.

De masterbedroom op de begane grond heeft een badkamer en suite en een inbouwkast over de volledige hoogte en breedte van de kamer. Gebruik van de afstandsbediening maakt het mogelijk om zo uit het bed in het zwembad te duiken.

De eet- en zitkamer worden gescheiden door een centraal geplaatste gashaard, waaromheen het goed toeven is met een glaasje. Het zitgedeelte wordt optisch extra vergroot door het ontbreken van een plafond, het openen van de schuifpui verbindt de kamer met het overkapte terras en de tuin.

Het kantoor of de praktijkruimte is voorzien van antieke Engelse kasten en een parketvloer in visgraat structuur. De grote open keuken (acht meter aanrechtblad) met alle mogelijke inbouwapparatuur geeft toegang naar de aangebouwde serre en tuin.

Op de eerste verdieping grenzen twee royale slaapkamers met badkamer aan een grote centrale ruimte met toegang naar twee loggia’s aan voor- en achterzijde met schitterend uitzicht over weilanden en wijnranken.

De onder architectuur aangelegde, parkachtige tuin biedt veel privacy en is voorzien van een computergestuurde beregeningsinstallatie met een puls voor grondwater. De tuin met boomgaard en grote vijver biedt ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud en is geschikt voor het houden van paarden en klein vee.

Het volledig vrij gelegen verwarmde buitenzwembad met jetstream is voorzien van een elektrisch bedienbaar roldek en een afgesloten technische ruimte met computergestuurde Àlterinstallatie. In combinatie met de saunaruimte, voorzien van een open hout vuur, zowel binnen als buiten, en een volledig te openen schuifwand geeft dit de mogelijkheid tot ultiem relaxen.

Bij de bouw van dit landhuis heeft het comfort en het gemak en lifestyle voor de bewoners voorop gestaan: een royale wijnkelder, vloerverwarming in zwart leistenen vloer, centraal stofzuigersysteem, regenwaterinstallatie voor gebruik in toilet en wasmachine, intercom voor bediening tuinhek en alarminstallatie, dit alles in combinatie met de hoge bouwkwaliteit en onderhoudsniveau geeft een woning waar het goed thuiskomen is. Het landhuis heeft een dubbele inpandige garage (verwarmd) met een grote zolderruimte daarboven. Op het terrein voor de woning is parkeergelegenheid voor vijf tot zeven auto's.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06071
Adres:

Grafwegen 35
GROESBEEK

 
Vraagprijs: € 895.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2002
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 10.270 m²
Woonoppervlakte: 245 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 109 m²
Inhoud woning: 1.170 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • buitenzwembad • elektrisch toegangshek • garage voor meerdere auto's • kantoor-/praktijkruimte • open haard • privéparkeerplaats • sauna • vijver • wijnkelder
Omgeving: aan weilanden • landelijk gelegen • nabij golfbaan • nabij natuurgebied • vrij uitzicht

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Hans Janssen Garantiemakelaars
Adres:

St. Canisiussingel 19 h
6511TE NIJMEGEN

Contactpersoon: J. Janssen
Telefoon: 024-3244244
Telefax: 024-3245245
Website: www.hansjanssen.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Grafwegen 35 te Groesbeek – Landhuis met legio mogelijkheden vraagprijs: € 895.000,- k.k. Grafwegen 35, GROESBEEK