Fenomenaal wonen op een top locatie nabij het 'Oude Warande' bos. Het penthouse is geheel gerenoveerd, voorzien van drie slaapkamers, twee luxe badkamers en beschikt over twee verdiepingen met een inpandige eigen lift. Verder beschikt het penthouse over een garagebox en een extra parkeerplaats. Met een woonoppervlakte van ca. 285 m² en een weids uitzicht biedt het wonen hier u grandeur en comfort.

Woonoppervlakte: ca. 285 m²
Inhoud: ca. 855 m³

Serviceappartementencomplex 'Koninxhoek' aan de Professor Cobbenhagenlaan te Tilburg is gelegen op een zeer groenrijk perceel van ca. 4.847 m² nabij bossen, de universiteit, NS-station, uitvalswegen en winkelcentrum.

Het complex is omstreeks 1978/1979 gebouwd en bestaat uit 65 appartementen waarvan dertien verschillende typen, verdeeld over een toren met acht woonlagen waarin 29 appartementen en het lagere deel van het complex omvat 36 appartementen. In het tussenliggende gedeelte zijn onder meer de algemene ruimten, het beheerderappartement en de logeerkamers gesitueerd. Gedurende de eerste helft van 2006 heeft er een grondige renovatie aan de buitenzijde van het gebouw plaatsgevonden. Dit betrof de kozijnen/(schuif)puien, loggia's en balkons. Eind 2009 zijn zowel de entree als de openbare ruimtes binnen het gebouw totaal vernieuwd.

De inrit naar de hoofdingang is gelegen aan de Professor Cobbenhagenlaan. Via het overdekte bordes, waar de toegangsdeuren automatisch opengaan, komt u in de entree waar de videofooninstallatie en de postkasten zich bevinden. Hieraan grenst de receptie. Van hieruit wordt niet alleen toezicht gehouden op in- en uitgaande bezoekers en parkeerruimte, maar ook alle gewenste informatie verstrekt.

Het wooncomfort staat hoog in het vaandel in de 'Koninxhoek' en biedt de bewoners vele faciliteiten zoals:
▪ Huismeester
▪ Logeerkamers voor gasten
▪ Dinerfunctie (op reservering)

Indeling:
Penthouse gelegen op de zevende en achtste verdieping van het complex. Riante entree in het penthouse met diverse vaste kasten en openslaande deuren naar de woonkamer. U treft onder andere een zitkamer, haardkamer en eetkamer van in totaal ruim 80 m². Via het uitgebreide dakterras heeft u een schitterend uitzicht over de bossen. De luxe en volledig uitgeruste keuken beschikt tevens over een eigen balkon.
Verder is deze woonlaag voorzien van een ruime slaapkamer, keurig nette eigen badkamer en separaat toilet.

Via de inpandige trapopgang of via uw eigen lift heeft u toegang tot de tweede woonlaag. Deze beschikt over een werkruimte en tweetal royale slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een eigen luxueuze badruimte met alle voorzieningen.

Dit penthouse biedt zijn eigenaar alle wenselijke luxe en privacy voor een ultiem wooncomfort. Alle ruimtes zijn grondig gerenoveerd en zeer netjes afgewerkt. Laat u verrassen door alles wat het penthouse en het complex de 'Koninxhoek' u te bieden heeft.

Algemeen:
De servicekosten bedragen ca. € 840,- per maand.

De maandelijkse servicekosten omvatten onder andere:
Kosten verbonden aan het gebruik van de gemeenschappelijke ruimten ▪ Algemene kosten met betrekking tot exploitatie en onderhoud van gebouwen ▪ Kosten van de installaties en inventaris ▪ Kosten externe schoonmaakdiensten ▪ Kosten externe adviseurs ▪ Kosten verwarming en waterverbruik van algemene ruimtes ▪ Verzekeringspremies voor brand-, storm- en waterschade van de algemene ruimten ▪ Algemene kosten met betrekking tot de dienstverlening ▪ Kosten van warm en koud water ▪ De kosten van verwarming en water van de appartementen wordt apart per
appartement op basis van verbruik, doorberekend. Het voorschotbedrag bedraagt € 124,- per maand ▪ Afgesloten fietsenberging in het souterrain.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06065
Adres:

Professor Cobbenhagenlaan 758
TILBURG

 
Huurprijs: € 2.500,- per maand
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: penthouse
Type woning: appartement
Bouwjaar/-periode: 1978
 
Afmetingen  
Woonoppervlakte: 285 m²
Inhoud woning: 855 m³
 
Kenmerken  
Object: balkon • dakterras • garage voor meerdere auto's • gastenverblijf • lift • open haard • privéparkeerplaats
Omgeving: aan rustige weg • in bosrijke omgeving • nabij bossen • nabij golfbaan • nabij natuurgebied • nabij openbaar vervoer • nabij snelwegen • nabij winkels • privacy gelegen • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Appels Makelaardij
Adres:

Tilburgseweg 88
5051AJ GOIRLE

Contactpersoon: Floor Appels
Telefoon: 013-5349115
Website: www.appels.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Tilburg, Noord-Brabant – Penthouse huurprijs: € 2.500,- per maand Professor Cobbenhagenlaan 758, TILBURG