Succesvol verkocht!
Succesvol verkocht!

Kattebos

Verkocht
Perceeloppervlakte
1.572 m²
Woonoppervlakte
290 m²
Inhoud
1.250 m³
Kattebos is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken

Omschrijving

Op schitterende hoeklocatie en tegenover het Heidemeer met golfcourse gelegen, vrijstaande villa met inpandige dubbele garage. Deze uitstekend onderhouden woning heeft aan de voorzijde een uitgebouwde kantoorkamer en aan de andere zijde een aangebouwde serre met badkamer. Hierdoor behoort gelijkvloers wonen tot de mogelijkheden. Vanuit de riante living is er een fraai uitzicht over de onder architectuur ontworpen tuin en aangrenzende vijverpartij. Binnen vijf minuten is het stadshart, winkelcentrum en andere voorzieningen bereikbaar.

Indeling: entree met toilet, garderobehoek en toegang naar de kantoorkamer. Living met halfopen tv-kamer van in totaal 65 m² met haard en schuifpui naar het zonneterras dat op het zuiden georiënteerd is. Aangebouwde serre van 18 m² met badkamer (douche, toilet en wastafel). Ruime halfopen eetkeuken van 22 m² in een L-opstelling met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de inpandige bijkeuken te bereiken en deze beschikt over witgoedaansluitingen. Via de bijkeuken is de verwarmde dubbele garage toegankelijk. Aangebouwde kantoorkamer van 30 m². De begane grondvloer is v.v. vloerverwarming.

Eerste verdieping: ruime overloop met twee balkons, waarvan één op het zuiden en één op het westen. Drie slaapkamers van 15, 23 en 24 m². Badkamer met ligbad, douche, toilet, bidet en dubbele wastafel. En een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel. Boven de garage is een hobbykamer van 26 m² met vaste trap naar de tweede verdieping. Bergruimte en cv-ruimte.
Tweede verdieping: vliering.

Bijzonderheden:
▪ Fraai en centrale ligging aan de rand van de wijk De Greiden ▪ De oprit is afgesloten met een elektrisch bedienbaar hekwerk en biedt ruimte voor meerdere auto’s ▪ Degelijke en traditionele bouw, gevelbekleding van Red Cedar ▪ Uitstekend onderhouden, schilderwerk buitenom grotendeels 2015 ▪ Goed geïsoleerd en geheel v.v. isolatieglas ▪ Verwarming middels cv-installatie met Nefit HR-ketel en Nefit-boiler, wateronthardingsinstallatie ▪ Perceeloppervlakte 1.572 m² ▪ Bouwjaar 1981, uitbouw kantoor 2000 en serre met badkamer 2003.
Meer lezen
Minder lezen
Succesvol verkocht!
Kattebos is succesvol verkocht door Qualis

Geen woning meer mislopen? Maak een account aan en ontvang als eerste updates over nieuwe woningen, ook in stille verkoop.

Account aanmaken