Een markant, bescheiden landhuis op de grens van Groningen en Haren.
Dit stijlvolle vrijstaande huis heeft sfeer en een uiterst charmante uitstraling. De geheel nieuwe rieten kap, de grote overstekken, de mooie raampartijen en de vrije, ruime tuin maken dit huis tot een zeer fraai geheel. Om u heen bevindt zich geen directe bebouwing, van de aanwezige velden en tennisbanen wordt beslist geen hinder ervaren.


De mooie tuin is heerlijk ruim en geeft het huis een prachtig vrij uiterlijk. De tuin is ideaal op de zon gesitueerd. Er zijn fruitbomen, een prachtige vijver en diverse volop privacy biedende (zonne-)terrassen. Vanuit het huis en de tuin kijkt u weids uit over de tegenovergelegen weilanden.
In de tuin bevindt zich een buitendouche en is een buitensauna aanwezig. Tevens is er een houtstek voor het open haardhout en een ruime houten berging.

Deze locatie biedt het beste van twee werelden; de vrijheid en rust van vrijstaand wonen en de uitstekende faciliteiten van Groningen Haren binnen handbereik. Winkels, scholen, recreatieleven; alles is natuurlijk ruimschoots in de directe nabijheid aanwezig. Het centrum van Groningen en Haren is fietsminuten verwijderd.

Indeling:
Mooie ruime hal met garderobehoek en toilet, sfeervolle en lichte woonkamer (circa 40 m²) met houtkachel en erkers waardoor het licht plezierig binnenvalt. Door de vele ramen en de mooie zichtlijnen is deze kamer zeer aangenaam. De uitstekend geoutilleerde keuken is half open, zodoende heeft u vanuit de keuken leuk contact met de living en de naastgelegen eet-/hobbykamer (circa 15 m²). Deze ruimte kan dienstdoen als eetkamer, hobbykamer, kantoor aan huis of gewoon extra leefruimte.

Op de etage bevinden zich drie frisse slaapkamers (respectievelijk 11, 15 en 9 m²) en een ruime badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. De masterbedroom heeft openslaande deuren naar een balkon. Er zijn diverse vaste kasten. De badkamer is stijlvol betegeld, heeft een grote inloopdouche, een fraai wastafelmeubel en drie grote vaste kasten. De badkamer is zowel vanuit de gang alsmede de master bedroom te bereiken. Via een uitschuiftrap bereikt u een ruime zolder (circa 20 m² onder de schuine kap). Hier is tevens de cv-ketel (Nefit ecomline 2001) met indirect gestookte gasboiler geplaatst.

Bijzonderheden:
▪ Charmant en sfeervol landhuis
▪ Vrij gelegen op ruime kavel met weids uitzicht
▪ Vrij en mooi aangelegde tuin
▪ Ideaal gesitueerd op de grens van Groningen en Haren


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06049
Adres:

Esserweg 19
HAREN GN

 
Vanafprijs: € 650.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1936
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 987 m²
Woonoppervlakte: 130 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 14 m²
Inhoud woning: 500 m³
 
Kenmerken  
Object: balkon • vijver
Omgeving: aan rustige weg • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Roelofs
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Op de grens van Haren en Groningen – Sfeervol en charmant landhuis vanafprijs: € 650.000,- k.k. Esserweg 19, HAREN GN