Deze villa is gebouwd op 800 meter van het strand van Benissa Costa, op 5 minuten van Moraira en 10 minuten van Calpe.

De gecombineerde woonkamer loopt over in de compleet uitgeruste open keuken met kookeiland en een afzonderlijke bijkeuken.

Een groot elektrisch schuifraam biedt toegang tot het buitenterras met overloopzwembad. Het raam verdwijnt integraal in de muur. Op deze manier krijg je de indruk dat de binnen- en buitenzones één doorlopend geheel vormen.

Verder zijn er op de benedenverdieping twee slaapkamers, een badkamer, een bezoekerstoilet en een inloopkast/kastenkamer.
Op de bovenverdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met badkamer en suite en inloopkast/kastenkamer. De slaapkamer geeft via een schuifraam toegang tot het grote open terras met zicht op de zee, de tuin, het beneden terras en het zwembad.

Verder biedt de villa centrale airconditioning, automatische toegangspoort, parkeerplaats voor twee auto’s en een volledig aangelegde tuin. Mogelijkheid tot vierde slaapkamer en derde badkamer.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06032
Adres:

BENISSA COSTA (Spanje)

 
Prijs: € 475.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 797 m²
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • buitenzwembad • dakterras • elektrisch toegangshek • garage voor meerdere auto's
Omgeving: aan zee • nabij winkels

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Benissa Costa, Costa Blanca, Spanje – Nieuwbouwvilla met overloopzwembad prijs: € 475.000,- k.k. BENISSA COSTA (Spanje)