Deze vrijstaande woning is gelegen op een rustige locatie en gebouwd in 1994. De Teeuwserf ligt aan de buitenrand. aan de westkant, van Dalfsen en sluit makkelijk aan op de Hessenweg. Hierdoor bent u binnen enkele minuten op de ontsluitingsweg tussen Zwolle en Ommen.

Ter hoogte van het object ligt een plein waar openbaar parkeren mogelijk is. Een eigen oprit en de garage voorzien tevens in parkeren op eigen terrein. Daarnaast liggen aan deze straat twee speeltuinen, zowel voor de allerkleinsten, alsook voor de wat grotere kids, met een heuse kabelbaan en trapveld.

De woning is volledig geïsoleerd en behoeft weinig onderhoud door de toepassing van kunststof kozijnen, deuren en windveren. Ook de later aangebrachte dakkapellen zijn uitgevoerd in kunststof. Uitzondering hierbij zijn de garagedeuren en het balkon.

De royale woning is zeer goed onderhouden, staat op een kavel van 658 m² en is zodanig gesitueerd dat het gazon, een vijverpartij, speeltoestel en het terras op het zuiden liggen. Tevens is een houten tuinhuis aanwezig waarin al het tuingereedschap opgeborgen kan worden, maar dat ook kan dienen als 'theehuis' of 'chillhut'. Met vier slaapkamers, een badkamer en een klein kantoor op de eerste verdieping biedt deze woning voldoende leefruimte voor een gezin met meerdere kinderen.

Ook op de begane grond is veel wooncomfort aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan een ruime entree, de woonkamer met gashaard, een woonkeuken met bijkeuken, een interne berging en de garage.

Daarnaast heeft de woning door zijn vele raampartijen en dakkapellen veel lichtinval, wat prettig aanvoelt. En met een balkon op het westen kunt u heerlijk genieten van de avondzon.

De sfeer en de mogelijkheden van deze woning kunt u tijdens een bezichtiging zelf ervaren!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06018
Adres:

Teeuwserf 38
DALFSEN

 
Vraagprijs: € 450.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1994
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 658 m²
Woonoppervlakte: 170 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 12 m²
Inhoud woning: 640 m³
 
Kenmerken  
Object: balkon • garage • open haard • vijver
Omgeving: privacy gelegen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Goudzwaard Makelaardij
Adres:

Prinsenstraat 10
7721AJ DALFSEN

Contactpersoon: C.A. Goudzwaard
Telefoon: 0529-432058
Telefax: 0529-434435
Website: www.goudzwaard.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Dalfsen – Vrijstaande woning vraagprijs: € 450.000,- Teeuwserf 38, DALFSEN