Op korte afstand van het centrum van Dalfsen en andere faciliteiten, zoals het openbaar vervoer, ligt Hoonhorst een geliefd dorp om in alle rust te genieten van de omliggende bossen en landgoederen met haar vele wandel- en fietspaden.

Het wonen aan de rand van Hoonhorst en uitkijken over de weilanden richting landgoed Mataram vanuit de achtertuin is ronduit uniek. In De Horst staan grotendeels vrijstaande woningen. De leeftijd van de bewoners varieert van jong tot oud.

Deze royale vrijstaande woning met garage en carport is geheel onderkelderd. De tuin rondom is fraai aangelegd en biedt veel privacy, het verlaagde bijhorende perceel daagt uit tot gebruik. Het perceel grenst aan landerijen, mooie wandel- en fietspaden en landgoed Mataram.

De woning is gebouwd in 1992, geheel geïsoleerd inclusief de inpandige garage. Energiekosten zijn gezien het volume van de woning zeer laag te noemen. De woning verkeerd in een goede staat van onderhoud.

Dit huis biedt veel mogelijkheden. Het beschikt over een kelderverdieping onder het gehele huis en een garage. De samengestelde kap zorgt ervoor dat alle ruimtes prettig kunnen worden gebruikt.

Een comfortabel huis waar wonen en werken gecombineerd kunnen worden en waar jong en oud veel woonplezier kunnen beleven.

De ruime overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot vier royale slaapkamers. Er is een extra ruimte voor een inloopkast of waar eventueel de toegang gecreëerd kan worden tot de verdieping van de garage onder de samengestelde kap. Verder is er uiteraard een tweede badkamer en apart toilet.

Kortom, een complete woning op een ruime kavel van bijna 1.300 m² met vrij uitzicht, maar dichtbij de dorpskern.

Het buitengebied van Hoonhorst wordt gekenmerkt door prachtige golvende landschappen, oude zandwegen en afwisselende bosgebieden. Ook zijn er nog vele historische buitens en eeuwenoude boerderijen te bewonderen.

Wonen in het Vechtdal is absoluut bijzonder.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06017
Adres:

De Horst 2
DALFSEN (HOONHORST)

 
Vraagprijs: € 450.000,-
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: woonhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1992
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 795 m²
Woonoppervlakte: 179 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 23 m²
Inhoud woning: 1.009 m³
 
Kenmerken  
Object: garage • privéparkeerplaats • souterrain
Omgeving: aan rustige weg • aan weilanden • beschutte ligging • in bosrijke omgeving • in dorpscentrum • nabij bossen • nabij natuurgebied • nabij winkels • privacy gelegen • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Goudzwaard Makelaardij
Adres:

Prinsenstraat 10
7721AJ DALFSEN

Contactpersoon: C.A. Goudzwaard
Telefoon: 0529-432058
Telefax: 0529-434435
Website: www.goudzwaard.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Dalfsen (Hoonhorst) – Nette vrijstaande woning vraagprijs: € 450.000,- De Horst 2, DALFSEN (HOONHORST)