Er zijn plekjes en huizen die maar zelden op zoek zijn naar nieuwe bewoners. Deze woonboerderij aan de rand van Haren, met een wijds voor- en achteruitzicht over de landerijen en boomsingels, is zo'n plek. De unieke ligging van de met zorg gemoderniseerde woonboerderij en het weiland maken dit tot een ultiem 'familiehuis' met uitstekende mogelijkheden voor het aan huis houden van paarden of ander kleinvee. De omgeving te midden van zandpaden, weilanden en bos garandeert de bewoners volledige rust, ruimte en privacy.

Indeling begane grond:
Ruime entree – hal met vide, garderobe en toilet. Sfeervolle woonkamer met hoge ramen en plafonds, houtkachel, houten vloer en een half open, goed geoutilleerde keuken met provisie-/inloopkast. De woonkamer is gelegen op het zuiden en biedt een prachtig vrij zicht over het zandpad en de tegenoverliggende weilanden, boomsingels en bos. De woonkamer en keuken zijn samen 55 m².

Op de begane grond zijn vier (slaap-)kamers aanwezig van 26, 16, 14 en 12 m², deze kamers bieden ook uitstekende mogelijkheden voor werken aan huis of het hebben van een praktijk aan huis. De eerste badkamer is voorzien van een douche en wastafel. De tweede badkamer annex bijkeuken is voorzien van een douche, ligbad, toilet en witgoedaansluitingen.

Verdieping:
Ruime overloop – vide met aansluitend twee slaapkamers aan de voorzijde van de boerderij. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Aan de achterzijde zijn eveneens twee slaapkamers van 14 en 10 m² en een riante bergzolder.

Buiten:
Achter de boerderij bevindt zich een dubbele carport/berging/stal van 11 x 6,5 meter. Naast de boerderij is middels een overkapping de 'oude' stookhut bereikbaar. Het riante terras is gesitueerd op het zuidwesten aan een grasveld met fruitbomen en afgesloten van het grote weiland.

Kortom een buitengewoon fraaie, uniek gelegen woonboerderij op 1,2 hectare grond op een toplocatie aan de rand van Haren!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06006
Adres:

Boerlaan 8
HAREN GN

 
Vraagprijs: € 985.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1915
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 11.975 m²
Woonoppervlakte: 285 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 80 m²
Inhoud woning: 900 m³
 
Kenmerken  
Object: carport • paardenstallen • weiland
Omgeving: aan rustige weg • aan weilanden • landelijk gelegen • nabij natuurgebied • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Zeldenrust
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Haren (GN) – Sfeervolle woonboerderij op een unieke ligging vraagprijs: € 985.000,- k.k. Boerlaan 8, HAREN GN