Aangenaam en veilig wonen, dat is het motto bij deze vrijstaande moderne villa. Deze imposante woning met vrijstaande dubbele garage en onder architectuur aangelegde tuin is gelegen in een groene omgeving aan een van de markantste straten van Tilburg. Voorzieningen zoals winkels, scholen en uitvalswegen zijn in de directe nabijheid gesitueerd. Het levendige stadscentrum, sportaccommodaties en natuurgebieden zijn goed bereikbaar.

▪ Bouwjaar 1961 en nadien volledig gerenoveerd en verbouwd.
▪ Woonoppervlak ca. 218 m².
▪ Inhoud ca. 898 m³.
▪ Perceeloppervlak 1.655 m².

Vanaf de Bredaseweg heeft men toegang tot de royale oprit van deze goed onderhouden villa. De oprit is afgesloten middels een op afstand bedienbare poort, biedt de mogelijkheid om meerdere auto’s te plaatsen en heeft aangrenzend een dubbele vrijstaande garage.

Begane grond:
De aangebouwde entree, welke de villa een extra cachet geeft, bestaat uit een royale hal met spots in de vloer, garderoberuimte, meterkast en moderne toiletruimte voorzien van hangend closet en fonteintje.

De bijzondere en zeer sfeervolle woonkamer is bereikbaar vanuit de hal en geeft toegang aan de eetkamer, de woonkeuken en het recent opnieuw aangelegde terras. De sfeer in de woonkamer wordt grotendeels bepaald door de grote vide, een tweetal unieke Franse schouwen met open haard en de eiken houten visgraatvloer met band en bies.

Aan de voorzijde is een separate eetkamer aanwezig. Men zou deze ruimte, welke is voorzien van een grote kastenwand en tegelvloer, eveneens kunnen gebruiken als kantoor-/studeerruimte. Grenzend aan de eetkamer treft men de woonkeuken aan. Het lichte interieur bestaat uit boven- en onderkastjes, 1½ RVS spoelbak en diverse inbouwapparatuur zoals stoomoven, inductiekookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser en Amerikaans koelkast. Zoals men mag verwachten van een woonkeuken heeft men ook hier de mogelijkheid een eettafel te plaatsen. Een prettige bijkomstigheid is het zicht op de fraai aangelegde achtertuin. Tevens heeft men vanuit de keuken toegang tot het terras.

Kelder:
De kelderruimte is ingedeeld in een drietal ruimten: een portaal, wijnkelder en technische ruimte. De wijnkelder is naast de opslag van wijnen ook zeer ideaal voor het opslaan van proviand. Ter plaatse van de technische ruimte treft men onder meer de CV-installatie aan.

Verdieping:
Vanuit de corridor van glas heeft men een fraai zicht op de woonkamer en op de onder architectuur aangelegde achtertuin. De comfortabele masterbedroom, gelegen aan de voorzijde van de woning, is voorzien van een grote kasten wand. Een leuk detail in deze kamer is de deur naar het inpandige balkon. Vanuit hier heeft men eveneens zicht op de woonkamer. Aangrenzend treft men de luxe afgewerkte, moderne badkamer aan. De badkamer beschikt onder meer over een hangend closet, wastafelmeubel voorzien van 2 wastafels en een inloopdouche. Met name de afwerking op de wanden is zeer speciaal te noemen. Het betreft hier Italiaans stucwerk, waardoor men een fraai marmereffect op de wanden heeft. De badkamer is tevens vanuit de overloop te bereiken.

Aan de andere zijde van de corridor treft men een slaap-/kastenkamer, een vaste kast en een werkruimte aan. De werkruimte geeft op zijn beurt toegang tot nog 2 kamers. Indien gewenst kunnen deze 4 ruimten worden verbouwd en naar keuze worden ingedeeld in 2 of 3 (slaap)kamers .

Buiten:
Rondom de woning is een onder architectuur aangelegde tuin aanwezig. Naast het comfort en de privacy heeft men ook gedacht aan veiligheid.

Om een goed zicht te houden op deze imposante villa heeft men de tuin aan de voorzijde afgezet middels een hekwerk en voorzien van een gazon. De oprit is afgesloten middels een elektrisch bedienbare poort en geeft toegang aan de royale, dubbele vrijstaande garage. Verrassend is het ondergrondse zwembad dat vanuit de garage te bereiken is.

De achtertuin, op het zuiden gericht, is in zijn geheel zeer fraai aangelegd en is opgebouwd uit twee delen. Het voorste deel is een sfeervolle siertuin met buxusvakken, lavendelstruiken en bolcatalpa’s. Het achterste deel van de tuin is middels een beukenhaag afgescheiden van het voorste. Hier treft men een deel met fruitbomen en gazon. Om extra veiligheid te creëren is aan de achterzijde de tuin omheind met een dikke haag en heeft men camera’s geplaatst. Tevens is de volledige tuin voorzien van verlichting.

De zij-ingang ter plaatse van de oprit/garage is alleen middels het elektrische systeem te openen en geeft toegang tot het overdekte gedeelte van het recent opnieuw aangelegde terras. Het terras grenst grotendeels aan de achterzijde van de woning, is zeer ruim van opzet en heeft een fraai zicht op de siertuin.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05987
Adres:

Bredaseweg 426
TILBURG

 
Vraagprijs: € 985.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1961
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.655 m²
Woonoppervlakte: 218 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 36 m²
Inhoud woning: 898 m³
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • alarminstallatie • binnenzwembad • garage • open haard
Omgeving: nabij golfbaan • nabij winkels • rand van de stad

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Appels Makelaardij
Adres:

Tilburgseweg 88
5051AJ GOIRLE

Contactpersoon: F. Appels
Telefoon: 013-5349115
Website: www.appels.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Tilburg, aan een van de markantste straten – Vrijstaande, moderne villa vraagprijs: € 985.000,- k.k. Bredaseweg 426, TILBURG