Op een schitterende locatie in Warmond aan het water worden 16 exclusieve villa-appartementen gerealiseerd (in 4 kleinschalige gebouwen). Het eerste gebouw is 100% verkocht! De bouw is gestart in januari 2016 en thans wordt de verkoop gestart van het tweede gebouw van 4 appartementen!

Hof van Leede is gesitueerd aan de Burgemeester Ketelaarstraat in Warmond op de locatie van Jachthaven Fort Marina. Op loopafstand bevindt zich het centrum van Warmond. Eveneens bevinden zich in de directe nabijheid een golfbaan, een tennis/squashcentrum alsmede een saunacomplex.

De villa-appartementen worden zeer luxe gebouwd en kenmerken zich door licht, ruimte, klasse en grandeur. Een absoluut unieke propositie, aan vaarwater (staande mastroute) direct nabij de Kagerplassen.

De zestien appartementen zijn verdeeld over vier woon gebouwen, met in elk woongebouw vier appartementen, twee op de begane grond en twee appartementen op de eerste verdieping. De appartementen op de eerste verdieping zijn bereikbaar met een lift. De appartementen op de begane grond beschikken over een ligplaats direct aan eigen terras. De appartementen op de verdieping hebben een gereserveerde plaats in de jachthaven nabij hun appartement. De appartementen variëren in oppervlakte tussen 160 m² en 260 m² en beschikken alle over grote terrassen (ca. 55 m²), een inpandige dubbele garage (ca. 40 m²) en een ligplaats.

Voor de jachthaven is een nieuw ontwerp gemaakt met een havenkantoor, parkeergelegenheid en ligplaatsen. Ieder appartement beschikt over een eigen ruime inpandige garage met ruimte voor twee auto's. De parkeerplaatsen voor bezoekers bevinden zich op het parkeerterrein van de jachthaven.

Koopsommen vanaf € 1.195.000,-- vrij op naam.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05962
Adres:

Hof van Leede, gebouw 2
WARMOND

 
Vanafprijzen: € 1.195.000,- v.o.n.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: appartement (nieuwbouw)
Type woning: appartement
Bouwjaar/-periode: 2016
 
Afmetingen  
Woonoppervlakte: 160 m²
Inhoud woning: 260 m³
 
Kenmerken  
Object: garage voor meerdere auto's
Omgeving: aan het water • aan vaarroute • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars
Adres:

Heereweg 231
2161BG LISSE

Contactpersoon: F.R. Wilbrink
Telefoon: 0252-419049
Telefax: 0252-417240
Website: www.onsaanbod.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Zuid-Holland – 16 exclusieve villa-appartementen gerealiseerd vanafprijzen: € 1.195.000,- v.o.n. Hof van Leede, gebouw 2, WARMOND