De mooiste en meest luxueuze ‘sky villa’ van Rotterdam! Dit fenomenaal mooie en zeer hoogwaardig afgewerkte appartement bestrijkt de gehele 40ste verdieping van woongebouw Montevideo. Met een ongeëvenaard groot vloeroppervlak van maar liefst 528 m² is dit het op één na grootste appartement van de hele stad. Het appartement biedt fabelachtige uitzichten rondom die op heldere dagen zelfs tot aan Den Haag en de Noordzee reiken. In de ondergelegen beveiligde parkeergarage bevinden zich vier privé parkeerplaatsen in afgesloten boxen en twee afgesloten bergingen. De unieke combinatie van deze factoren maakt dit appartement zonder meer tot één van de meest bijzondere en meest luxe appartementen van Rotterdam en zelfs heel Nederland en tot een absolute ‘must see’!

Het gebouw
Met zijn 152 meter is woontoren Montevideo één van de hoogste woontorens van Nederland. In het luxe gebouw bevinden zich onder andere een health-club met een fitnesszaal, een sauna en zelfs een zwembad waar de bewoners exclusief gebruik van kunnen maken. Ook het ‘Integraded Residential Services’ is het vermelden waard, een digitaal systeem dat uw woongenot verhoogt door het aanbieden van diverse diensten zoals stomerij, boodschappendienst etc.

De omgeving
Dankzij de ligging op de kop van de Wilhelminapier heeft u, in tegenstelling tot de andere woontorens op deze locatie, de garantie van een grote mate van privacy en een onbelemmerd uitzicht zonder tegen omringende bebouwing aan te kijken. Alle voordelen van een wereldstad liggen binnen handbereik. De Wilhelminapier is een dynamisch stukje stad, één van de hotspots van Rotterdam en niet voor niets heeft het de bijnaam ‘Manhattan aan de Maas’ gekregen. Geliefd om onder andere de veelzijdige architectuur (o.a. Montevideo zelf, het Rotterdam World Port Center, de Rotterdam, New Orleans en Hotel New York), het uitgaansleven met o.a. het Nieuwe Luxor Theater en diverse bars en restaurants op loopafstand en de goede ontsluiting zowel de stad in als de stad uit. Met de watertaxi vaart u vanaf de voet van de toren door de gehele stad.

Indeling
Entree, ruime hal met uitgebreide garderobe, openslaande deuren naar de living, studeerkamer, zeer ruime hoofdslaapkamer met garderobegedeelte, zeer luxe badkamer in teak houten design met grote jacuzzi, dubbele wastafel, toilet, bidet, sauna en dubbele douche, wasruimte, logeerkamer met inbouwkasten, tv-kamer met thuisbioscoop en dolby-surroundsysteem, gastenbadkamer met duowastafel, toilet en douche, werkkast/berging, logeerkamer met inbouwkasten, gastenbadkamer met duowastafel, toilet en douche, zitkamer, zeer ruime en luxe woonkeuken met fantastisch uitzicht in de stroomrichting van de maas naar het westen en een ongekend luxe Bulthaup keukenopstelling met werkelijk alle denkbare luxe apparatuur.

Bijzonderheden:
▪ Eigen grond
▪ Bouwjaar 2005
▪ Geheel voorzien van B&O geluidsinstallatie
▪ Volledige klimaatregeling met individuele ruimte
▪ Twee ruime bergingen in de onderbouw
▪ Vier privéparkeerplaatsen in afgesloten boxen in de onderbouw
▪ Oplevering in overleg

Baljon & Mora is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05948
Adres:

Landverhuizersplein 149 - 150
ROTTERDAM

 
Vraagprijs: € 2.495.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: penthouse
Type woning: appartement
Bouwjaar/-periode: 2005
 
Afmetingen  
Woonoppervlakte: 528 m²
Inhoud woning: 1.460 m³
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • alarminstallatie • jacuzzi • lift • sauna • stoomcabine
Omgeving: vrij uitzicht

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Baljon & Mora Makelaars
Adres:

Straatweg 233
3054AH ROTTERDAM

Contactpersoon: Secretariaat
Telefoon: 010-4223000
Website: www.baljonenmora.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Rotterdam - Kop van Zuid – Luxueuze 'sky villa' vraagprijs: € 2.495.000,- k.k. Landverhuizersplein 149 - 150, ROTTERDAM