In buitengebied ‘Oude Leede’ gelegen vrijstaande, onder architectuur ontworpen luxe villa met een riante tuin en voorterrein dat bereikt wordt via een brug met fraaie afsluitbare gezamenlijke poort.

Het huis is met luxueuze, kwalitatief zeer hoogwaardige materialen gebouwd en afgewerkt. Hoge plafonds en op maat gemaakte kasten evenals lambrisering op diverse plaatsen en stijlvolle massieve paneeldeuren geven dit huis de grandeur van een droomhuis.

U geniet hier volop van de natuur en u heeft vrij uitzicht heeft over weilanden. Aan de achterzijde grenst de woning aan een water dat deel uitmaakt van de wijk Emerald. Hierdoor combineert u 'buiten' wonen met de aanwezigheid van alle gemakken van scholen, winkels en andere gewenste voorzieningen op loop- en fietsafstand.

U bent snel bij de diverse uitvalswegen richting Den Haag en Rotterdam en u kunt ook genieten van de populaire historische Delftse binnenstad die zich bevindt op circa 10 minuten fietsafstand.

De globale indeling van de villa is als volgt:

Begane grond:
Entree, fraaie hal met stijlvolle lambrisering, imposant trappenhuis met bordestrappen, toiletruimte, woonkamer voorzien van haard met aansluitend een voorkamer die thans in gebruik is als biljartkamer. Aansluitend bevindt zich de fraaie, design woonkeuken met inbouwapparatuur.

Aan de achterzijde is een fraaie halfronde serre gerealiseerd die zicht biedt op de fraai aangelegde tuin. De tuin heeft meerdere terrassen en ligt aan de achterzijde aan het water.

Vanuit de keuken is via een trap de kelderruimte toegankelijk. Deze wordt thans als bioscoop gebruikt. Via de bijkeuken bij de woonkeuken is de ruime verwarmde garage bereikbaar voorzien van elektrische deuren die makkelijk ruimte biedt aan twee auto’s. Er is bovendien een flinke zolder.

Eerste etage:
Overloop, drie royale slaapkamers. De ouderslaapkamer beschikt over eigen voorzieningen zoals een ruime walk in closet en heeft een in het oog springende fraaie spiltrap naar de hoger gelegen knusse bibliotheek. Luxe bijzonder ruime badkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de tweede luxe (kinder-)badkamer.

Tweede etage:
Zolderetage met wederom een ruime overloop, berging en een ruime slaapkamer die thans in gebruik is als een speelkamer.

Bijzonderheden:
▪ Perceelgrootte 1.286 m² (eigen grond)
▪ Woonoppervlakte circa 430 m²
▪ Heteluchtverwarming
▪ Energielabel A
▪ Bouwjaar 2005


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05942
Adres:

Zuideindseweg 56 d
DELFGAUW

 
Prijs: op aanvraag
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2005
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.286 m²
Woonoppervlakte: 430 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 56 m²
Inhoud woning: 1.498 m³
 
Kenmerken  
Object: bioscoop • garage voor meerdere auto's • open haard
Omgeving: nabij natuurgebied • nabij snelwegen • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Van Daal Makelaardij
Adres:

Voldersgracht 33
2611EV DELFT

Contactpersoon: J.P. van Daal
Telefoon: 015-2127300
Telefax: 015-2127826
Website: www.vandaalmakelaardij.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Delfgauw, in buitengebied 'Oude Leede' – Dichtbij diverse uitvalswegen prijs: op aanvraag Zuideindseweg 56 d, DELFGAUW