Werkelijk schitterende moderne villa op een fraai plekje in het best bewaarde geheim van Zeeland: Schuddebeurs. Het ontwerp is bijzonder goed doordacht en zowel het huis als het totale perceel van 2.655 m² wordt volledig benut. Een lust voor het oog voor wie van design houdt; een feest voor de tuinier. Schuddebeurs is gelegen in een bosrijke omgeving op circa 5 autominuten van monumentenstad Zierikzee. De Randstad is binnen 45 autominuten te bereiken en binnen 15 autominuten staat u aan de rand van het bekende Grevelingenmeer en het prachtige Noordzeestrand.

De woning is ondanks zijn grootte van ruim 1.300 m³ zeer energiezuinig; De maandelijkse nota bedraagt € 100,- en gaat nog steeds naar beneden. Zo is er ruim 4000 Wp aan zonnepanelen en zijn de voorbereidingen getroffen voor nog eens 4000 Wp. Ruim voldoende om het huis te voorzien van elektriciteit en wellicht terug te leveren aan het net. Recent is de hele woning voorzien van isolatieglas naar de nieuwste normen en is er een warmtepompsysteem aanwezig. Verder zijn er twee zonneboilers. Om water te besparen is er een apart spoelcircuit met grijs water. Tot slot heeft de huidige eigenaar de isolatie aan de buitenzijde geoptimaliseerd.

De woning is zonder meer speels ingedeeld in een honingraatvorm. De entree is spectaculair en biedt direct toegang tot de meeste ruimtes. Opvallend is de fraaie op maat gemaakte trap naar de study boven de hal. Vanuit deze kamer kunt u letterlijk 360 graden om u heen kijken en zelfs door de glazen vloer naar beneden.

De woonkamer heeft een oppervlakte van ca 90 m² en biedt zicht op de tuin. Er zijn twee schuifpuien naar de diverse terrassen. Zo wordt buiten een klein beetje binnen. De woonkamer is verdeeld in een zitgedeelte enerzijds en een ruim eetgedeelte met open keuken anderzijds. De scheidingswand voorziet in een houtkachel. De keuken is ergonomisch zeer goed uitgedacht en voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, combioven, Jasberg-granieten aanrechtblad, dubbele spoelbak en close-in boiler. Vanuit de keuken komt u in de hal met de meterkast en het toilet. Vanuit hier komt in de bijkeuken (ca. 18 m²) met opbergkasten en bergzolder, wasmachine, uitstortbak etc. Daarachter bevindt zich de forse (53 m²) garage. Hier kunt u meerdere auto's kwijt en treft u de omvormers voor de zonnepanelen aan. De garage is ook uitstekend geschikt om een aan huis gebonden beroep te kunnen uitoefenen door deze in te richten als praktijk- of kantoorruimte.

Zowel via de centrale hal als via de woonkamer zijn de slaapvertrekken te bereiken. De masterbedroom heeft een eigen badkamer en suite voorzien van extra diep bad met whirlpool, aparte douche en toilet. Ook is in deze kamer de verbinding met buiten door de schuifpui. Verder zijn er nog twee slaapkamers, met de mogelijkheid voor nog een extra slaapkamer. Tot slot een 2e badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, opbergkast, toilet en bidet.

De tuin is fraai met meerdere terrassen, drie mooie vijvers, bloementuin, moestuin en tuinhuis. Deze is volledig geïsoleerd. Er is een beregeningsinstallatie, die wordt gevoed met grijs water.

Bijzonderheden
De woning is gebouwd in 1996 en is voortdurend verbeterd met liefde voor milieu en omgeving. De woning is comfortabel en heeft allerlei voorzieningen waarover goed is nagedacht. De gehele beganegrondvloer is voorzien van een Franse kalkstenenvloer met vloerverwarming.

Laat u verrassen door de bouw en het comfort. Maakt u gerust een afspraak; wij laten u graag dit huis zien.

De gebruiksverordening tweede woningen is per 1 juli 2015 komen te vervallen. Deze woning mag dus ook als tweede woning gebruikt worden.
Let op, commerciële verhuur is niet toegestaan, het gaat dus om recreatief eigen gebruik.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05926
Adres:

Hofzicht 4
NOORDGOUWE

 
Vraagprijs: € 799.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1996
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 2.655 m²
Woonoppervlakte: 185 m²
Inhoud woning: 1.300 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • garage voor meerdere auto's
Omgeving: aan rustige weg • beschutte ligging • in bosrijke omgeving

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Kuub Makelaars
Adres:

Lange Nobelstraat 2 a
4301HE ZIERIKZEE

Contactpersoon: M. Geense
Telefoon: 0111-416888
Website: www.kuubmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Noordgouwe – Schitterende villa vraagprijs: € 799.000,- k.k. Hofzicht 4, NOORDGOUWE