Zierikzee staat bekend om haar rijke historie en fraaie monumentenpanden. Voor wie comfortabel aan de rand van de stad wil wonen biedt Kuub Makelaars u deze fraaie villa met inpandig zwembad aan.

Deze vrijstaande villa is onder architectuur gebouwd en biedt veel privacy, doordat deze aan de straatzijde ’ingetogen’ is en aan de leefzijde richting de achtertuin bijzonder ’open’. Hier geeft het vele glas met schuifpuien naar de tuin en de terrassen een optimaal contact met buiten. De woning is bijna 1.200 m³ groot en staat op 1.136 m² eigen grond.

De bewoners hebben de villa vanuit een duidelijke visie ontworpen en laten bouwen. Er is een eigentijdse, royale, maar zeker ook praktische villa gerealiseerd die onderhoudsvriendelijk en degelijk is.

Zowel het wonen, werken als ontspannen staan centraal en zijn goed uitgebalanceerd in het ontwerp en de bouw. In dit hoogwaardige woonconcept zijn alle technische, bouwkundige en duurzame aspecten verwerkt.

Begane grond
Ruime entree met toilet (incl. voorportaal), garderobe, gangkast en meterkast met uitgebreide elektrische voorzieningen. Kantoorruimte met onder meer alle voorzieningen voor telefonie en internet. Vanzelfsprekend kan dit kantoor ook gebruikt worden als een slaapkamer op de begane grond indien dit gewenst zou zijn. Living met zit- en eetkamergedeelte. Vanuit de living is er een directe verbinding met het binnenzwembad, de luxe keuken en de werkkamer. In de living is er een Tulikivi-speksteenkachel type Gemini. De gehele begane grond (exclusief garage) heeft een natuurstenen vloer (Crema Marfilza gezoete vloer in banenverband) met vloerverwarming. Verwarmd inpandig zwembad met automatische en isolerende rolluikafdichting. Bijzonder luxe en royale keuken van Bulthaup met vanzelfsprekend alle denkbare keukenapparatuur van Miele. Ruime inpandige garage met op afstand bedienbare garagedeur (Centurion). Technische ruimte met zwembadapparatuur (automatische regeling van lucht- en waterkwaliteit) en centraal stofzuigsysteem.

1e verdieping
Ruime hal/overloop. Masterbedroom met zit- en relaxruimte, pantry met onder meer een koelkast en aansluitend een luxe badkamer met
toilet, dubbele wastafel, inloopdouche en jacuzzi. De masterbedroom beschikt ook over een kantoorfaciliteit met uiteraard de benodigde aansluitingen voor telefoon en internet. Linnenkamer met alle aansluitingen voor was- en droogapparatuur. Uiteraard uitgevoerd met vloeistofdichte vloer. Royaal gastenverblijf met slaap- en zitgedeelte en luxe badkamer met toilet, dubbele wastafel en douche. Voorts is
het gastenverblijf voorzien van een complete en goed geoutilleerde keuken, voor het geval uw gasten langer verblijven en ook ‘selfsupporting’ willen zijn. Als sfeermaker is er tevens een open haard aanwezig in het
gastenverblijf. Ruime slaapkamer.

2e verdieping
Over de gehele breedte en lengte van het huis een bergzolder met garderobe, archiefruimte en aparte verwarmingsapparatuur voor de begane grond, verdieping en warmwatervoorziening/zwembadverwarming. Er is een uitgebreid technisch voorzieningenniveau voor warm water en verwarming aanwezig.

Bijzonderheden
Vanuit de woonkamer is het inpandige zwembad te bereiken via 2 hardglazen deuren. Het is een unieke beleving om
zo vanuit uw living het verwarmde zwembad te kunnen betreden • Alle kamers op de eerste en tweede verdieping beschikken over CAI- en telefoonaansluiting voor intern en extern gebruik • Alle kamers en overige ruimtes zijn ’ruim’ voorzien van lichtpunten, stopcontacten en schakelaars met dimmers.

Tuin
Perceelgrootte 1.136 m² • Ontwerp door tuinarchitect • Onderhouden door tuinman (ontwerp is gebaseerd op relatief onderhoudsarme tuin) • Berging voor openhaardhout • Tuinhuis met werkbank, zolder en verlichting/elektra • Tuinverlichting en buitenverlichting rondom het huis ▪ Tuinsproei-installatie • Terrassen en pergola.

Beveiliging
Het pand is voorzien van een Lips-beveiligingsinstallatie • De aluminium kozijnen (poedercoating gemoffeld) zijn voorzien van HR++ isolatieglas • Het hang- en sluitwerk van ramen, deuren en schuifpuien heeft veiligheidsklasse 2 volgens SKG.

N.B. Bij de aankoop van het pand ontvangt u vanzelfsprekend alle technische specificaties en tekeningen van het pand zelf en van de ingebouwde installaties, alsmede een lijst met de adressen van de installateurs.

Rust en ruimte op een steenworp afstand van het gezellige stadscentrum van Zierikzee. De woning staat in een zeer rustig en kleinschalig villawijkje dat onderdeel uitmaakt van de nieuwe woonwijk Noorderpolder aan de noordzijde van Zierikzee. In de directe omgeving liggen het Zweedse Rode Kruis Ziekenhuis en het Kaaskenswater, een plas omgeven door een groengebied en een wandelpad. De gezellige, historische binnenstad met winkels en andere voorzieningen en de daarachter gelegen (jacht)haven zijn per fiets binnen 5 minuten bereikbaar. Zierikzee is de hoofdplaats van het eiland Schouwen-Duiveland en de gelijknamige gemeente. Een gemeente met een groot oppervlak en een relatief gering aantal inwoners.

De westzijde van het eiland heeft een prachtige kustlijn met 17 km Noordzeestrand, duinen en bossen. Verspreid over het eiland liggen verscheidene kleine dorpjes met een authentiek karakter. Zierikzee is een prachtig havenstadje, direct aan de Oosterschelde gelegen, met een groot aantal monumenten als torens, poorten, molens, oude koopmanshuizen en de museumhaven. Er zijn veel verenigingen en sportaccommodaties en vooral in de zomer bruist de stad van de activiteiten.

Vanuit Zierikzee bent u met 60 autominuten in Rotterdam, Breda of Antwerpen Zierikzee kent uitstekende verbindingen met Rotterdam/ Randstad, Breda en Antwerpen (alle binnen 60 autominuten te bereiken). Vanuit Zierikzee zijn er diverse openbaarvervoervoorzieningen naar o.a. Goes (NS-station) en Rotterdam. Daarnaast biedt de provincie Zeeland met de op steenworp afstand gelegen plaatsen Goes (20 autominuten) en Middelburg (40 autominuten) een keur aan activiteiten, voorzieningen, winkels en culturele mogelijkheden. Op het gebied van ‘historische hotspots’, musea en culturele voorzieningen raakt men in Zeeland niet uitgekeken.

Schouwen-Duiveland, de parel van Zeeland.
Daarnaast is Zeeland in het algemeen en Schouwen-Duiveland in het bijzonder natuurlijk een epicentrum van culinaire verrassingen. Met producten als kreeft, mosselen, vis, oesters, Schouws Lam, zeekraal, lamsoor, wijn van Wijnhoeve de Kleine Schorre in Dreischor en vele andere lekkernijen mag de provincie zich rekenen tot één van de meest culinaire gebieden van Nederland. Ook op het gebied van het aanbod van restaurants zult u niet uitgekeken raken.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05918
Adres:

Charlotte de Bourbonlaan 9
ZIERIKZEE

 
Vraagprijs: € 695.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2000
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.136 m²
Woonoppervlakte: 282 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 155 m²
Inhoud woning: 1.170 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • binnenzwembad • garage • kantoor-/praktijkruimte • open haard
Omgeving: aan rustige weg • rand van de stad

Meer info op internet:


Woonervaringen van de huidige eigenaar/bewoner

Dit is het tweede huis, dat wij hebben laten bouwen in Zierikzee.

De belangrijkste aanleiding voor die bouw was het ontbreken van voldoende kantoorruimte in ons eerste huis voor mijn vrouw en mijzelf.
Wij hebben dat gerealiseerd in dit huis met de daarbij behorende zaken zoals:
- Zakenkantoor op de begane grond voor ongeveer 3 personen.
- Privékantoor op de eerste verdieping.
- Archiefruimte op de zolder
- Aangrenzend aan het kantoor op de begane grond een spreekhoek voor 6 tot maximaal 8
personen.

Het wonen op Schouwen Duiveland is ons altijd zeer goed bevallen.
Pluspunten zijn:
- De verbindingen met de randstad. Ca 1 uur met openbaar vervoer en 3 kwartier tot een uur met
de auto.
- Alle voorzieningen, zoals scholen, winkels, theater & bioscoop, restaurants, ed, zijn in Zierikzee
aanwezig.
- Een prettige en frisse leefomgeving zonder de hectiek van de grote stad met prachtige stranden en
uitgebreide watersportmogelijkheden "om de hoek".

Het wonen en leven in ons huis is zeer nauw verbonden met de prettige en frisse leefomgeving.
Met het ontwerp van het huis is getracht dit punt uit te nutten door:
- Gebruik te maken van grote glazen schuifpuien, die de binnenruimte van de woning naadloos
doen overgaan in de leefruimte van de tuin. Vanaf het voorjaar tot en met het najaar is het heerlijk
vertoeven in de tuin mede door afwezigheid van verkeerslawaai en weinig wind door beschutting
van de inmiddels voldoend hoge tuinbegroeiing.

Het wonen in het huis wordt vooral gekenmerkt door:
- De ruimte/het woonoppervlak en het comfort.
Dit laatste wordt bereikt door uitgebreide en luxe keukenvoorzieningen, sanitaire voorzieningen
en zeer uitgebreide installatie (o.a. elektrische) voorzieningen.
- Huisvrouwvriendelijk ontwerp.
Bij het maken van het ontwerp van het huis is gelet op bijvoorbeeld een goede logistiek in de
keuken, te gebruiken materialen voor de vloeren, creëren van kast- en opbergruimtes,
vloerverwarming in de vloer van de begane gronden geen verwarmingsradiatoren, centrale
stofzuiginstallatie, aparte was- en strijkruimte, etc., etc.
- Eenvoud en gemak.
Door goede keuze van materialen en oppervlaktebehandeling is er vrijwel geen onderhoud nodig,
zowel in het huis als buitenom. Door de uitgekiende installatieontwerpen is er weinig omkijken
naar het functioneren daarvan. Bijvoorbeeld de luchtvochtigheid in het zwembad en de kwaliteit
van het zwemwater worden automatisch en computergestuurd geregeld. Er zijn aparte en onderling
uitwisselbare CV ketels voor verwarming van de begane grond, de eerste verdieping & zolder en
de warmwatervoorziening.
Dit maakt het systeem niet alleen zeer bedrijfszeker maar ook bijzonder energiezuinig.

Wij hebben 16 jaar lang van dit huis genoten. Nu wij gepensioneerd zijn en onze kinderen uit huis zijn, willen wij gaarne eenvoudiger gaan wonen in de kop van Schouwen. Daarvoor zijn wij ons al aan het voorbereiden op de bouw van ons derde huis.


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Kuub Makelaars
Adres:

Lange Nobelstraat 2 a
4301HE ZIERIKZEE

Contactpersoon: M. Geense
Telefoon: 0111-416888
Website: www.kuubmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Zierikzee, aan de rand van de stad – Fraaie villa met inpandig zwembad vraagprijs: € 695.000,- k.k. Charlotte de Bourbonlaan 9, ZIERIKZEE