Uniek wonen aan het water!

In de ruim opgezette woonwijk de Brake staat deze buitengewoon unieke Watervilla met ondergelegen souterrain. De achtertuin grenst aan doorgaand vaarwater en het perceel beschikt over een eigen aanlegsteiger. Het huis is in 2007 gebouwd met duurzame en onderhoudsvriendelijke materiaalkeuzes en heeft een onconventionele maar prettige woonplattegrond waaronder een prachtige veranda aan de waterkant. Het ondergelegen souterrain van 100 m2 is thans als garage – berging in gebruik maar biedt ook uitstekende mogelijkheden voor werk – praktijk - kantoor of een ruimtevragende hobby.

Indeling begane grond:
Entree – hal met toilet, garderobe en bijkeukenruimte. Gezellige woonkamer die door de hogere ligging een prachtig uitzicht biedt, de woonkamer beschikt over een tweetal schuifpuien waarvan een naar de veranda op de achterzijde. De open keuken is van alle gemakken voorzien en op de voorzijde van het huis gelegen. Woonkamer en keuken zijn samen 55 m2.

Op deze woonetage is een slaapkamer van 16 m2 met eigen badkamer voorzien van douche, ligbad, tweede toilet en dubbele wastafel.

Het ondergelegen souterrain van 100 m2 is bereikbaar vanuit de hal en is thans als garage – berging in gebruik, op de plattegronden zijn mogelijkheden aangegeven voor een ander gebruik rekeninghoudend met de daglicht toetreding, hiermee kan het woonoppervlak worden vergroot tot 270m2! Op het perceel is nog de mogelijkheid om een externe garage – berging bij te bouwen.

Verdieping:
Ruime overloop met aansluitend 3 slaapkamers van 14, 14 en 10 m2 allen voorzien van een slaap – speelvide, voor kinderen zijn het droomkamers! Tweede badkamer met douche en dubbele wastafel. Vanuit de badkamer is het balkon te bereiken.

Kortom een eigenzinnig onder architectuur gebouwd huis met een heerlijke speelse woonplattegrond in het fraaie forenzendorp Winsum!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05915
Adres:

J.H. Neuteboomlaan 10
WINSUM GN

 
Vraagprijs: € 549.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2007
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 710 m²
Woonoppervlakte: 170 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 12 m²
Inhoud woning: 1.000 m³
 
Kenmerken  
Object: aanlegsteiger • kantoor-/praktijkruimte • souterrain
Omgeving: aan het water

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M.A. Zeldenrust
Telefoon: 050-3188900
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Winsum – Unieke Watervilla vraagprijs: € 549.000,- k.k. J.H. Neuteboomlaan 10, WINSUM GN