Dit object is door een architect ontworpen voor wonen en werken op één plek. De woning en het kantoor zijn als het ware gescheiden in zowel een linker als rechter vleugel, maar zo, dat er intern wel contact tussen beide gedeelten is.

Het pand is geheel gerenoveerd in 2002 en heeft de bestemming wonen met bedrijfsruimte. De strakke lijnen en moderne uitstraling passen geheel in de hedendaagse trend waar de industriële look in naar voren komt.

Het pand staat in een woonwijk nabij basisscholen, tandarts- en dierenartspraktijk en is zodanig gesitueerd dat de entree met parkeergelegenheid op eigen terrein aan de straatzijde ligt. De nodige privacy voor het wonen ligt geheel aan de tuinzijde op het zuiden. Overigens zijn twee van de vier kantoorvertrekken ook aan de zuidzijde gelegen.

Door de toepassing van grote glazen oppervlakken is de woning licht en ruimtelijk. Door een vide en het bewust toepassen van niet af te sluiten ruimtes staan meerdere vertrekken met elkaar in verbinding.

Zowel de woning als het kantoor bestaan uit twee lagen, begane grond en een verdieping die middels twee aparte trapopgangen te bereiken zijn. Het kantoorgedeelte heeft op de begane grond een eigen entree, hal met trapopgang, twee kamers en een pantry met toilet en kast. Boven zijn een overloop, een open vertrek en een archiefruimte aanwezig.

De woning heeft eveneens een eigen entree met hal en trapopgang, toilet, woonkamer, keuken en berging. Op de verdieping een gang met badkamer, vier slaapkamers, kleedkamer, tweede doucheruimtes en de vide boven de woonkamer.

Mocht inmiddels uw interesse in enthousiasme zijn overgegaan, dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging in dit bijzondere object met meerdere gebruiksmogelijkheden.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05909
Adres:

Van Ittersumstraat 5
DALFSEN

 
Vraagprijs: € 500.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1980
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 889 m²
Woonoppervlakte: 244 m²
Inhoud woning: 875 m³
 
Design  
Architect: G.van den Belt
 
Kenmerken  
Object: atelier • kantoor-/praktijkruimte • privéparkeerplaats
Omgeving: in dorpscentrum • nabij winkels

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Goudzwaard Makelaardij
Adres:

Prinsenstraat 10
7721AJ DALFSEN

Contactpersoon: C.A. Goudzwaard
Telefoon: 0529-432058
Telefax: 0529-434435
Website: www.goudzwaard.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Dalfsen – Zeer mooie artistieke woning met kantoorruimte! vraagprijs: € 500.000,- Van Ittersumstraat 5, DALFSEN