Royale Sallandse herenboerderij met dubbele garage en compleet aangelegde tuin met zwembad. Wonen in de Haarweg is genieten van de natuur, de rust van het buitenleven en het wooncomfort van deze boerderij. Deze landweg loopt door de bossen en landerijen en ligt op enkele kilometers van de dorpen Dalfsen, Heino en de N35 naar de stad Zwolle, waar u in 15 minuten via de A28 alle richtingen uit kunt.

Natuurgebieden als de Lemelerberg, het Vechtdal en het Rechterense Veld liggen rondom deze rietgedekte boerderij. Deze zeer royale woning is eind tachtiger jaren verbouwd, met behoud van authenticiteit. Een dubbele garage, voorheen de paardenstal, en een zwembad met zuiveringsinstallatie omgeven door fraai aangelegde tuinen, met ieder hun eigen karakter en sfeer, garanderen een zeer aangenaam leefklimaat.

Na de grondige verbouwing zijn in de jaren erna meerdere verbeteringen toegepast met als doel energiebesparing en nog meer comfort. Zo zijn de kamers onder de kap van het hoofdgebouw geïsoleerd, is het riet bijgehouden, zijn meerdere ramen voorzien van thermopane beglazing en is op de begane grond vloerverwarming aangelegd en op de verdieping radiatoren. Een combiketel met boiler uit 2001 regelt de warmte naar de verschillende installaties en het warme water.

Op de kavel is het toegestaan een recreatiewoning te bouwen ten zuiden van de woning. Vanaf de Haarweg is dit perceel middels een eigen inrit te bereiken.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05904
Adres:

Haarweg 20
HEINO

 
Vraagprijs: € 625.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1900
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 5.325 m²
Woonoppervlakte: 330 m²
Inhoud woning: 1.300 m³
 
Kenmerken  
Object: buitenzwembad • garage voor meerdere auto's • rietenkap • vijver
Omgeving: aan weilanden • buiten bebouwde kom • landelijk gelegen • nabij bossen • privacy gelegen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Goudzwaard Makelaardij
Adres:

Prinsenstraat 10
7721AJ DALFSEN

Contactpersoon: C.A. Goudzwaard
Telefoon: 0529-432058
Telefax: 0529-434435
Website: www.goudzwaard.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Heino, in het bosrijke buitengebied – Stijlvol gerenoveerde woonboerderij vraagprijs: € 625.000,- k.k. Haarweg 20, HEINO