Wonen met internationale allure direct aan ‘t IJ op één van de meest gewilde locaties in hartje Amsterdam. Voor wie een nieuwe thuishaven zoekt van een uitzonderlijk niveau is hier aan het juiste adres. Dit luxueuze appartement van circa 140 m² met spectaculaire vouwpui van liefst 7,85 m breed biedt een oase van rust, veel privacy en een fenomenaal uitzicht op ‘t IJ. Wonen op IJdok is wonen op een exclusieve locatie met een sterke eigen identiteit op loopafstand van het Centraal Station en de aantrekkelijke Jordaan.

De architectuur en stedenbouwkundige betekenis van IJdok is al in vele media bewierookt en biedt naast een heerlijk wooncomfort veel ambitie op het gebied van wonen, werken en horeca (Restaurant Mos en het Room Mate Aitana Hotel). Bovendien is er een fraai gelegen jachthaven en biedt het een prettig gevoel van veiligheid door de aanwezigheid van het Paleis van Justitie en de waterpolitie. Onder IJdok ligt een moderne parkeergarage.

Dit aantrekkelijke appartement is uitstekend onderhouden en heeft een luxe afwerkingsniveau. De stijlvolle designkeuken is ontworpen door Roel de Vos en is voorzien van diverse apparatuur van Gaggenau en Gessi-kranen. De futuristische badkamer is ingericht met Gessi-kranen, een bijzonder en royaal bad met stort- én handdouche en een duowastafelmeubel. De separate toiletruimte kent een dito inrichting. De keuken, badkamer en toiletruimte zijn gemaakt van HI-MACS, een sterk en duurzaam materiaal, hygiënisch en comfortabel in gebruik. Het appartement heeft een royale masterbedroom met balkon en een grote tweede slaapkamer. De grote inpandige berging biedt vele opbergmogelijkheden en er is ruimte voor diverse installaties en apparatuur, zoals de wasmachine en wasdroger.

Dankzij de plafondhoogte van liefst 2,9 m heeft het appartement een heerlijke ruimtelijke beleving. Door de hele woning ligt verder een mooie eiken vloer en de wanden en plafonds zijn glad gestuukt..

Bijzonderheden
De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30 juni 2059 ▪ De bijdrage aan de actieve Vereniging van Eigenaren is € 190,- per maand ▪ Vrij parkeren is mogelijk tot en met december 2017 in de ondergrondse parkeergarage ▪ Energielabel A ▪ Breedte appartement 7,85 m ▪ Plafondhoogte 2,9 m ▪ Vloerverwarming via een WKO-installatie (Warmte Koude opslag), waarbij elk vertrek apart is in te stellen ▪ Oplevering in overleg


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05886
Adres:

IJdok 97
AMSTERDAM

 
Prijs: op aanvraag
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: appartement
Type woning: appartement
Bouwjaar/-periode: 2012
 
Afmetingen  
Woonoppervlakte: 140 m²
Inhoud woning: 475 m³
 
Design  
Architect: Zijlstra & Van Gelderen
 
Kenmerken  
Object: aanlegsteiger • balkon • garage • lift
Omgeving: aan het water • aan rustige weg • aan vaarroute • in stadscentrum • nabij openbaar vervoer • nabij winkels • open ligging • privacy gelegen • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Ramón Mossel Makelaardij
Adres:

Maasstraat 128
1078HP AMSTERDAM

Contactpersoon: R.A.C. Mossel
Telefoon: 020-3052662
Telefax: 020-3052664
Website: www.ramonmossel.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Exclusieve locatie, hartje Amsterdam – Fenomenaal uitzicht prijs: op aanvraag IJdok 97, AMSTERDAM