Sfeervol en comfortabel recreëren aan het water!
Op een fantastische plek in hartje Friesland, staat, aan open vaarwater, dit sfeervolle familie- vakantiehuis (staandemastroute). Het betreft een bijzondere recreatiewoning, in 2000 onder architectuur gebouwd. Uw boot/boten meert u hier af in uw eigen royale binnenhaven. Het geheel is goed onderhouden en ziet er verzorgd uit. Het huis is toegankelijk voor ouderen en minder validen.


Unieke plek
De ligging, aan open vaarwater op de kruising van het Prinses Margrietkanaal en De Mear, met vrij uitzicht op het Biggemeer en de omliggende landerijen is zonder meer uniek te noemen. Aan de waterzijde van de woning bevindt zich een groot vlonderterras, dat doorloopt tot aan de zijkant van de woning. Vanuit hier hebt u een magnifiek uitzicht terwijl de natuurlijke tuin zeer veel privacy biedt. U kunt hier de hele dag van de zon genieten.

Goed bereikbaar
De woning is uitstekend te bereiken per auto via het aangrenzende waterpark. Dit park is middels slagbomen beveiligd en slechts toegankelijk voor de recreanten van het waterpark.
Het huis en het perceel maken echter geen onderdeel uit van dit park. De woning is natuurlijk ook goed te bereiken per boot.

Fijn in elk seizoen
's Zomers overdag een levendige plek, 's avonds een oase van rust. Maar ook in de winter kunt u volop genieten van dit comfortabele en ruime vakantiehuis en de mooie omgeving.
Een bijzonder fraai object op een fantastische plek!

Begane grond
Entree, hal, garderobe met ruim toilet, sfeervolle U-vormige woonkamer met dubbele openslaande tuindeuren naar de terrassen. Open woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Provisiekelder en ruime bijkeuken/berging met achterentree.

1e verdieping
Overloop, eerste slaapkamer met Frans balkon, inloopkast en werkhoek.
Badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Tweede ruime slaapkamer met toegang naar de tweede badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en bidet. Derde slaapkamer met wastafel.

De zolderberging is bereikbaar middels een losse trap.

Tuin
Fraaie natuurlijke tuin met royale binnenhaven, diverse zonneterrassen, recent gebouwde houten berging met carport en houtopslag.

Bijzonderheden
Perceelgrootte 2.790 m² eigen grond ▪ Woonoppervlakte ca. 165 m² ▪ Inhoud 565 m³ ▪ Eerste etage bereikbaar met een plateau-lift, dus bereikbaar voor ouderen en/of minder validen ▪ Verwarming middels cv-ketel met radiatoren ▪ Volledig geïsoleerd ▪ Aanvaarding in overleg.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05878
Adres:

Yn'e Lijte 92
GROU

 
Vraagprijs: € 595.000,-
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: recreatiewoning
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2000
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 2.790 m²
Woonoppervlakte: 165 m²
Inhoud woning: 565 m³
 
Kenmerken  
Object: aanlegsteiger • boothuis • carport • open haard
Omgeving: aan het water • aan vaarroute • aan weilanden • buiten bebouwde kom • landelijk gelegen • open ligging • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Makelaardij Friesland
Adres:

Heliconweg 6
8914AS LEEUWARDEN

Contactpersoon: P. Noordraven
Telefoon: 058-2449100
Telefax: 058-2449101
Website: www.makelaardijfriesland.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Grou – Waterrijk wonen vraagprijs: € 595.000,- Yn'e Lijte 92, GROU