Deze supermoderne villa maakt gebruik van de natuurlijke rotsformaties om de bewoners absolute privacy te verschaffen. Eenvoud en grootsheid zijn twee kenmerken die de architect prachtig heeft weten te integreren. Deze visie is afkomstig van het vooraanstaande en alom gerespecteerde architectenbureau Woznicki Zdanowicz uit Warschau.

Een lange oprit met een op afstand bedienbaar hek leidt u naar de hoofdingang van de bovenste verdieping van villa ‘By the C’. Van hieruit is nog maar weinig van de woning te zien omdat het huis zich als het ware langs de rotsen naar beneden ontvouwt. Het strakke, zakelijke ontwerp met het verticale lijnenspel vormt een prachtig, gewaagd contrast met de rondingen van de rotsen en de natuurlijke omgeving.

Een loopbrug verbindt heel knap de ruimte tussen de natuurlijke rotswand en de ingang van het huis op de bovenste etage. Van hier ziet u voor het eerst de enorme grootte van de villa (circa 500 m²). Het ontwerp wordt gekenmerkt door grote, open ruimtes met een overvloed aan natuurlijk licht; daardoor ontstaat een ruimtelijke effect en een versmelting van de verschillende woongedeeltes.

Op deze verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer. Deze kamer heeft naast een eigen badkamer ook een ruime keuken: ideaal voor gasten of voor een au pair!

Door de ingang komt u binnen in een grote ontvangsthal, wat door zijn ruime opzet niet alleen een entree is maar ook nog eens functioneel te gebruiken is als loungeplek. Ideaal om gezellig bij elkaar te zijn bij een zalig verkoelend briesje en waar u in de grote hangmat heerlijk kunt genieten van het uitzicht op zee. Wanneer u nu vanuit de hal de trap naar beneden neemt, komt u in het belangrijkste gedeelte van de villa. De woonvertrekken zijn niet strikt gescheiden: van keuken, woon- en eetkamer tot aan het terras: alles vloeit in elkaar over.

De eetkamer bevindt zich grotendeels buiten als onderdeel van het 61 m² grote terras. Hier is ook nog een tweede loungeplek ingericht waar u een fantastisch uitzicht heeft op de Caribische Zee.

De prachtige eikenhouten keuken is uitgevoerd met aanrechtbladen van keramiek en is voorzien van de modernste keukenapparatuur van een gerenommeerd merk. Naast de keuken bevindt zich de 3e slaapkamer, die ook een grote badkamer heeft.

Met de trap, die alle verdiepingen met elkaar verbindt, gaat u naar de begane grond. Hier komt u opnieuw in een zeer grote centrale ruimte en bij de laatste twee slaapkamers. De 2e slaapkamer lijkt op de 3e slaapkamer van boven. De masterbedroom heeft echter een eigen terras, extra veel kastruimte van massief eiken en een grote badkamer die ook toegang geeft naar buiten toe.

Vanaf deze verdieping heeft u toegang tot het tuin-, zwem- en strandgedeelte, wat het grootste deel van de 1.708 m² perceeloppervlakte uitmaakt. Hardhouten loopplanken geven toegang tot de rest van de tuin. Het 15 meter lange Infinityzwembad wordt niet met chloor, maar met een natuurlijk zoutmiddel onderhouden. Direct bij het zwembad is er een overdekte loungeplaats met een bar van graniet en een ingebouwde koelkast. Ook is er een gastendouche en een toilet.

Nu komt u bij uw eigen privéstrand - een unicum op Bonaire - met palmen en een zonnescherm dat bedekt is met palmbladeren! Daarnaast is een grasveld, ook zeer zeldzaam op een tropisch eiland, een heerlijke plek om te ontspannen. Het onderhoud van het grasveld is heel eenvoudig, dankzij de watertanks (15.000 l), het automatische dripsysteem en de grassproeiers.

Er is een kleine pier zodat u heel makkelijk het water in kunt om te zwemmen, snorkelen of te duiken. Van hieruit is de villa in haar royale schoonheid te zien, zoals ze vanuit de rotsen zich verheft en als het ware ingelijst is door het groen van de tuin en het blauw van de lucht.

Dit alles maakt dit de villa een uniek object op een fantastische locatie!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05863
Adres:

Sabadeco Court 41
KRALENDIJK (Bonaire)

 
Prijs: op aanvraag
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.708 m²
Woonoppervlakte: 500 m²
 
Design  
Architect: Architectenbureau Woźnicki Zdanowicz
 
Kenmerken  
Object: aanlegsteiger • airconditioning • balkon • buitenzwembad • elektrisch toegangshek • gastenverblijf • privéparkeerplaats
Omgeving: aan zee • beschutte ligging • privacy gelegen • vrij uitzicht

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Spirit Vastgoed
Adres:

Parnashofweg 41
2265CP LEIDSCHENDAM

Contactpersoon: E. Geest
Telefoon: 070-3206660
Telefax: 070-3205758
Website: www.spirit-vastgoed.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Bonaire, absolute privacy door rotsformaties – Fantastische villa met zwembad en privéstrand! prijs: op aanvraag Sabadeco Court 41, KRALENDIJK (Bonaire)