De vrijstaande villa, ‘Cas Dobla’ rijst op uit de heuvels en heeft een betoverend vrij uitzicht op zee en op het eiland zelf. U woont er letterlijk en figuurlijk in de heuvel waardoor u het gevoel heeft 'geheel alleen' in een paradijs te wonen.

De architecten van architectenbureau HET uit Naaldwijk vonden inspiratie voor deze bijzondere villa in het door Frank Lloyd Wrights ontworpen country house 'Fallingwater'.

Bij de bouw van de villa is gekozen voor materialen die de verbinding met het landschap en de omgeving versterken. Zo vouwt de vloer zich om tot dak en zijn alle wanden ertussen en het dak opgebouwd en bekleed met het prachtige koraalgesteente waar Bonaire zo bekend om is. Verder is gebruik gemaakt van grote glazen puien, ahornhout, roestvrijstaal en graniet. De woning is duurzaam gebouwd met zonnepanelen en warmtepompen die restwarmte gebruiken voor het verwarmen van water.

Het huis heeft een uitgebreid terras met prachtig groot, randloos zwembad. Vanaf het terras heeft u een 190 graden, spectaculair vrij uitzicht. U kunt eindeloos ver wegkijken over zee en over de kustlijn van Bonaire. Hier zult u vele lange dagen genieten.

Vanaf dit terras gaat u het huis binnen via openslaande deuren in een 5 meter hoge glazen pui. Daarachter bevinden zich de riante living met open keuken. Door de grote raampartijen heeft u hier hetzelfde geweldige uitzicht als buiten en is de woning heerlijk licht. De granieten vloeren, de muren van koraal gesteente en het gebruik van roestvrijstaal geven de ruimte een prachtige stoere en moderne uitstraling. Indien gewenst kunt u de gehele woning koel houden tegen nul extra kosten; dankzij de ‘inverter’ airconditioning en de zonnepanelen.

De open keuken met kookeiland is van Bulthaup en van de modernste apparatuur (van Gaggenau en Liebherr) en van alle luxe voorzien.

De riante masterbedroom, met inloopkast en ruime eigen badkamer, ligt aan de achterzijde van het huis. Hier vindt u verder nog 4 slaapkamers met 2 badkamers. Zo open als de voorzijde van de villa is, zo besloten is de achterzijde om het gewenste leefcomfort te bereiken; hierdoor wordt het gevoel ‘in de heuvel te wonen’ nog meer versterkt.

Onder de woonverdieping vindt u een extra verdieping met een compleet zelfstandig appartement met een living, een keuken en een slaapkamer met badkamer. Dit appartement is voorzien van een eigen ingang, eigen airconditioning en eigen warmtepompen.
Verder vindt u op deze woonlaag een carport voor 2 auto’s, een technische ruimte, voorzieningen voor het onderhoud van het zwembad en veel bergruimte.

Wat kunt u verder nog verwachten
▪ veel bergruimte;
▪ 'inverter' airconditioning;
▪ zonnepanelen.

Kortom: een riante villa met fantastisch uitzicht!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05861
Adres:

Sabadeco Terrace 33
KRALENDIJK (Bonaire)

 
Vraagprijs: € 1.667.712,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2012
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 2.318 m²
Woonoppervlakte: 800 m²
 
Design  
Architect: Architectenbureau HET
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • buitenzwembad • carport • gastenverblijf • kantoor-/praktijkruimte
Omgeving: aan zee • open ligging • vrij uitzicht

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Spirit Vastgoed
Adres:

Parnashofweg 41
2265CP LEIDSCHENDAM

Contactpersoon: E. Geest
Telefoon: 070-3206660
Telefax: 070-3205758
Website: www.spirit-vastgoed.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Bonaire, wonen in de heuvels – Spectaculaire villa met vrij uitzicht op de oceaan vraagprijs: € 1.667.712,- k.k. Sabadeco Terrace 33, KRALENDIJK (Bonaire)