Uitermate royale vrijstaande woonboerderij met fraai aangelegde tuin, aangebouwde deel voorzien van onder andere modern geoutilleerd kantoorgedeelte, 8 paardenboxen, 2 wasboxen, paardenbak en een kantinegedeelte en een loods/garage voor meerdere auto's. Het geheel is gelegen op ruim 16.500 m² eigen grond. Op het terrein is een trainingsmolen, een buitenbak en een afgesloten weide aanwezig.

Begane grond
Open hal, royaal toilet, living (125 m², inclusief open keuken) met houten vloer, open haard met grote schouw en diverse openslaande deuren naar zonneterras/tuin, open keuken met granieten aanrecht met diverse inbouwapparatuur en een vrijstaand 6-pits fornuis, bijkeuken (3,05 x 4,00) met toegang naar het kantoorgedeelte.

1e verdieping
Overloop, slaapkamer 1 (50 m²) met grote vide en een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, slaapkamer 2 (3,05 x 4,25) met vaste kastenwand, ouderslaapkamer 3 (70 m²) met grote vide, inbouwkastenwanden en een eigen badkamer voorzien van ligbad, douche, bidet en dubbel wastafelmeubel.

Kantoorgedeelte (75 m²)
Eigen entree, hal met wachtruimte, pantry, toilet, kantoorkamer (5,10 x 8,20), kantoorkamer (5,50 x 3,90).

Bijzonderheden
Oppervlakte woongedeelte 250 m² ▪ Inhoud woongedeelte 1.310 m³ ▪ Kantoorgedeelte (75 m²) met eigen ingang, wachtruimte, twee kantoorkamers met airco, pantry en toilet ▪ Deel (625 m²) met 8 paardenboxen, 2 wasboxen, paardenbak, kantinegedeelte met keuken, berggedeelte, bergzolder en de mogelijkheid voor het realiseren van een 2e verdieping ▪ Loods (18,00 x 40.00, 14 m hoog) met overheaddeur en een klinkervloer met groot draagvermogen ▪ Aan de oostzijde van de boerderij is er een recht van overpad ten gunste van Martin Veltkamp Tuinen ▪ Alle tussenruimtes en het dak zijn geïsoleerd, dubbelglas ▪ Het perceel (16.660 m²) is voorzien van (deels elektrische) hekken, een trainingsmolen voor 4 paarden, een buitenbak van 20 x 40 m, afgesloten weide en drainagesysteem ▪ Prachtig aangelegde voor- en zijtuin ▪ Verwarming en warm water middels cv-combiketel annex indirect gestookte boiler ▪ Alarminstallatie ▪ Woning is reeds aangeduid als gemeentelijk monument ▪ Oplevering in overleg, conform lijst van roerende zaken.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op: http://www.7scout7.com/Bergschenhoek/indexdutch.html

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige huis!

De maatvoering van deze aanbieding is een globale schatting.
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05847
Adres:

Leeuwenhoekweg 90
BERGSCHENHOEK

 
Vraagprijs: € 1.600.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1788
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 16.660 m²
Woonoppervlakte: 250 m²
Inhoud woning: 7.800 m³
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • alarminstallatie • elektrisch toegangshek • garage voor meerdere auto's • kantoor-/praktijkruimte • manege binnenbak • manege buitenbak • open haard • paardenstallen
Omgeving: landelijk gelegen • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Baljon & Mora Makelaars
Adres:

Straatweg 233
3054AH ROTTERDAM

Contactpersoon: Secretariaat
Telefoon: 010-4223000
Website: www.baljonenmora.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Bergschenhoek – Royale vrijstaande woonboerderij vraagprijs: € 1.600.000,- k.k. Leeuwenhoekweg 90, BERGSCHENHOEK