Een verbluffend mooie buitenplaats. Een landhuis waar de menselijke maat tot uitgangspunt is verheven. Dit prachtige landhuis omarmt haar bewoners. De locatie, de zichtlijnen, de ruimtelijke indeling en de materiaalkeuze; alles is doordacht en voelt als vanzelfsprekend!

De woning is, in nauwe samenwerking met de eigenaar, ontworpen door het befaamde en meerdere malen onderscheiden Bureau Kristinsson.
Welk jaargetijde u ook neemt, alle hebben hun bekoring. Het verstilde van de winter, de kleuren van de herfst, het uitbundige van lente en zomer. Deze locatie is altijd mooi. Het uitzicht vanuit dit landhuis geeft een prachtig inzicht in de veranderende natuur om u heen. Vanuit de enigszins verhoogde woonlocatie kijkt u weids over het meer en de naastgelegen landerijen. De omliggende met zorg aangelegde tuin benadrukt de schoonheid van het strakke ontwerp, echter voelt de tuin als natuurlijk en valt deze fraai samen met de omliggende omgeving. In de met liefde aangelegde tuin bevindt zich bij het water een prachtig privéterras. Het is een genot om hier tot in de late uurtjes te genieten van al het moois om u heen. Vergeet vooral 's avonds niet even te kijken naar het verlichte landhuis; het is een prachtig plaatje!

De locatie geeft u optimale privacy. Toch is deze plek beslist niet afgelegen. Fraaie landhuizen sieren de Zandlust. Het dorp Tynaarlo is gewild om zijn fraaie natuurschoon en zijn centrale ligging ten opzichte van Groningen en Assen. Binnen 20 minuten zijn beide steden eenvoudig te bereiken. Voor scholen en een uitgebreid winkelapparaat kunt u terecht in Zuidlaren of Vries. Er is basisonderwijs in Tynaarlo.

Begane grond
De loper ligt voor u klaar!
Via de oprijlaan bereikt u dit unieke landhuis. De entree is overdekt. De transparante centrale hal is ruim en licht. Er is een garderobehoek, toilet en meterkast. De woonkamer (circa 70 m²) is magnifiek. Het licht, de hoogte en het uitzicht zijn uniek. De sfeer en charme omarmen u als u binnenloopt. De lichte houten vloer, de gashaard en de speelse, zeer bruikbare indeling maken dat de ruimte zeer plezierig aanvoelt. De eethoek en de living bieden prachtig uitzicht over de omliggende natuur.
De keuken (circa 20 m²) is halfopen en heeft veel raampartijen. Ook hier kijkt u weids uit over de landerijen. De moderne keuken is in lichte kleurstelling uitgevoerd en is van alle gemakken voorzien.

Op de begane grond bevindt zich een fijne werkkamer van 16 m². U loopt vanuit deze ruimte direct het naastgelegen terras op. De slaapkamer op de begane grond is een oase van rust. U kijkt fraai uit over de zorgvuldig aangelegde bostuin. Aan de slaapkamer grenst de eigen badkamer welke is voorzien van een ligbad, separate douche, toilet, twee wastafels en een sauna waar het heerlijk ontspannen is na sporten of tuinwerk.
Vanuit de centrale hal is een bijkeuken te bereiken die direct toegang biedt tot buiten.

1e verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de 1e etage. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 14, 16 en 11 m².en een 2e badkamer voorzien van een douche, 3e toilet en vaste wastafel. Er is een prachtige vide (7 m²) die dienst doet als bibliotheek en werkplek. Vanaf de vide heeft u prettig contact met de woonkamer. Via de deur bereikt u vanaf de vide een prachtig dakterras (12 m²).

De solide gebouwde garage (54 m²) bevindt zich op enkele meters van het landhuis. De geïsoleerde garage is deels in spouw, deels met geïsoleerde gevelplaat bekleed. Deze grote garage kan vele doelen dienen. Een ruimte vragende hobby, wellicht kantoor aan huis of gewoon veel opslagruimte.

Bijzonderheden
▪ zeer verzorgd landhuis;
▪ doordacht vormgegeven met prachtige zichtlijnen en een plezierige maat;
▪ prachtige natuurlijke tuin;
▪ Groningen en Assen binnen 20 minuten te bereiken;
▪ slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Wij raden u sterk aan de gemaakte video te bekijken om alvast sfeer te proeven!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05820
Adres:

Zandlust 10
TYNAARLO

 
Vraagprijs: € 989.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landhuis (nieuwbouw)
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1999
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 4.632 m²
Woonoppervlakte: 273 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 54 m²
Inhoud woning: 828 m³
 
Kenmerken  
Object: bibliotheek • sauna
Omgeving: aan het water • nabij natuurgebied • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Roelofs
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Tynaarlo – Prachtig landhuis met optimale privacy vraagprijs: € 989.000,- k.k. Zandlust 10, TYNAARLO