Heerlijk landelijk, maar toch nabij het dorpscentrum van Hillegersberg gelegen vrijstaande villa in Napolitaanse stijl op 1.200 m² eigen grond. De villa heeft aan de voorzijde prachtig uitzicht en een eigen botensteiger aan de Rotte. Aan de achterzijde heeft de villa een fraaie aangelegde tuin met grote vijver, meerdere terrassen, een berging en een sauna en wordt gescheiden (veilig) door een brede boezem.

Begane grond
Overdekt bordes met entree via dubbele voordeur, ruime hal met marmeren vloer, grote garderobekastenwand en dubbele deuren richting de U-vormige living, Royale living met meerdere zitgedeeltes is voorzien van marmeren vloer, halfronde erker met toegang tot terras/tuin en een open haard, luxe keuken met vrijstaand fornuis en alle mogelijke inbouwapparatuur, bijkeuken met onder andere ingebouwde wijnklimaatkast en toegang tot terras/tuin.

1e verdieping
Overloop over de gehele breedte van het huis met openslaande deuren naar halfrond terras, slaapkamer/studeerkamer, hoofdslaapkamer met balkon uitkijkend over de Rotte, grote inloopkast en toegang tot de badkamer. Badkamer met douche, hoekbad met jacuzzi, dubbel badkamermeubel. Mogelijkheid tot het creëren van een extra kamer.


Bijzonderheden
Woonoppervlakte 200 m² ▪ Perceel 1.200 m² eigen grond, met een mogelijkheid tot uitbreiding ▪ Hoge plafonds ▪ Verwarming: elektrisch ▪ Begane grond geheel voorzien van marmeren vloer met vloerverwarming ▪ Volledig voorzien van dubbelglas ▪ Alarminstallatie ▪ Schilddak met leien schilden ▪ Vanaf de Rotte bereikbaarheid naar open water (de Maas, de Rottemeren en de Schie) ▪ Oplevering in overleg conform lijst van roerende zaken.

Baljon & Mora is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de koop van uw toekomstige huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05812
Adres:

Bergse Linker Rottekade 228
ROTTERDAM

 
Vraagprijs: € 1.195.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1988
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.200 m²
Woonoppervlakte: 200 m²
Inhoud woning: 825 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • balkon • dakterras • jacuzzi • open haard • sauna
Omgeving: aan het water • aan park • aan rustige weg • aan vaarroute

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Baljon & Mora Makelaars
Adres:

Straatweg 233
3054AH ROTTERDAM

Contactpersoon: Secretariaat
Telefoon: 010-4223000
Website: www.baljonenmora.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Rotterdam-Hillegersberg – Vrijstaande villa in Napolitaanse stijl vraagprijs: € 1.195.000,- k.k. Bergse Linker Rottekade 228, ROTTERDAM