Op idyllische en unieke locatie, met mooie vergezichten, waterpartijen, rietland en gebiedseigen bebossing, is gelegen dit sfeervolle authentieke woonhuis met vrijstaande houten garage en diverse overige kleinere opstallen. De woning is gebouwd omstreeks 1900 en bestond oorspronkelijk uit twee vrijstaande woningen (Langelilleweg nr. 23 & nr. 25) welke beide in de loop der jaren volledig verbouwd/herbouwd zijn tot een samenhangend geheel middels een tussenlid met daarin de entree.

Het geheel is gesitueerd op een royaal perceel van ca. 5.6 hectare natuurterrein, het perceel biedt door zijn natuurlijke omgeving beschutting en privacy; ideaal voor de genieters van rust, ruimte en weids uitzicht. Aan de voorzijde van de woning is een perceel van ca. 1.7 hectare, ingericht als weidegang voor paarden, dit perceel is direct aan open vaarwater (rivier de Tjonger) gelegen. Dit perceel is eventueel los van object te koop als mogelijkheid om het totaal oppervlak uit te breiden.

Indeling:
Ruime hal/entree van ca. 8 m² voorzien van een plavuizen vloer en cv-ruimte, vanuit deze ruimte heeft men toegang tot woonkamer 1 en woonkamer 2, woonkamer 1 is ca. 32 m² en voorzien van plavuizen en een open haard, keuken van 7.5 m² voorzien van een keurige keukenopstelling met diverse apparatuur, centrale hal van 7.5 m² met kastruimte, toiletruimte, 3 slaapkamers van resp. ca. 15.5, 7.5 en 10.5 m², achterhal van 5 m² van waaruit men toegang heeft tot de tuin.

Vanuit de centrale hal is er middels een losse trap toegang tot de bergzolder.

Woonkamer 2 is ca. 35 m² en voorzien van kastruimte en openslaande deuren welke toegang verlenen tot de tuin. Boven de woonkamer is er zolderruimte aanwezig, welke bereikbaar is middels een vlizotrap.

De woning is, door zijn omvang en volume, uitermate geschikt voor dubbele bewoning. Eventueel is het mogelijk om (eenvoudig) een 2-tal slaapkamers te creëren boven woonkamer 2, deze ruimte is bereikbaar middels een vlizotrap en momenteel in gebruik als zolder.

De houtengarage (met zolder) is momenteel ingericht als verblijf voor paarden, bestaande uit een viertal stallen (2keer 3.20 x 3.60m, 2keer 3.20x 4.30m). Op het erf is verder een rijbak en een vrijstaand houten tuinhuis aanwezig. Erf en tuin zijn natuurlijk aangelegd en vormen een samenhangend geheel in het landelijke coulissen landschap.

Kortom een object voor meerdere doeleinden; deze woning moet u zien! Eventueel met extra, aan open vaarwater gelegen, ca. 1,7 ha. aangrenzende grond te verkrijgen


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05764
Adres:

Langelilleweg 25
LANGELILLE

 
Vraagprijs: € 499.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1900
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 56.945 m²
Woonoppervlakte: 135 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 80 m²
Inhoud woning: 475 m³
 
Kenmerken  
Object: garage • hobbyruimte • open haard • paardenstallen • tuinhuis • vijver • weiland
Omgeving: aan weilanden • landelijk gelegen • nabij natuurgebied • open ligging • privacy gelegen • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters
Adres:

Hoofdstraat Oost 51
8471JJ WOLVEGA

Contactpersoon: P.H. Ernst
Telefoon: 0561-691717
Website: www.woudenhof.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Langelille, landelijke locatie – Sfeervol authentiek landhuis vraagprijs: € 499.000,- k.k. Langelilleweg 25, LANGELILLE