Wat een uitzicht!
Wat een ruimte!
Wat een vrijheid!
Voor een goede impressie raden wij u aan de video te bekijken!


Uniek wonen kunt u nog in Blauwestad. Hoogwaardige bouw omringt door prachtige natuur. Alle voorzieningen van Winschoten om de hoek en de stad Groningen op nog geen half uurtje rijden. Dit prachtige landhuis is gebouwd op een dubbele kavel van 2.232 m² zodat u over de volle breedte uitzicht over het water heeft. Een bootje vaart voorbij, in de verte 'het leven' van Winschoten maar bovenal de natuur als buurman!

Het landhuis is zeer kundig gebouwd. Uitstekende materialen, een prettige indeling en zeer energiezuinig door gebruik van onder andere een uitgebalanceerd pelletkachelsysteem, met vloerverwarming en zonneboilers. Het huis is heerlijk ruim, sfeervol en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Bewust is gekozen voor het gebruik van onderhoudsarme materialen. Het doordachte energiesysteem gecombineerd met een heerlijk licht woonhuis maken het huis comfortabel en plezierig.
De tuin omlijst het landhuis, in de tuin bevinden zich diverse zonneterrassen met prachtig uitzicht. Er is een houten bergschuur, een fruitboomgaardje en een groot (speel)gazon.
Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto's en boot op eigen terrein.

Begane grond
Via de elektrisch bedienbare toegangspoort bereikt u de ruime kavel. De entree van het landhuis is royaal en stijlvol. De prachtige woonkamer kijkt fantastisch uit over het water. Over de hele breedte van de woonkamer heeft u weergaloos uitzicht. Zelfs vanuit de naastgelegen halfopen keuken kijkt u fraai uit. Keuken en woonkamer zijn totaal circa 100 m². De mooie natuurstenen vloer met vloerverwarming maakt het geheel licht en uiterst comfortabel. Als extra sfeermaker bevindt zich een fraaie (pellet)houthaard in de hoek van de kamer.
Naast de luxe en uitgebreide keuken bevindt zich een ruime bijkeuken. Hier is de technische installatie van het verwarmingssysteem geïnstalleerd. Tevens is hier een toilet gesitueerd. U kunt binnendoor naar de compleet in spouw uitgevoerde, geïsoleerde dubbele garage met elektrische deuren.
De hal biedt toegang tot twee slaapkamers van circa 21 en 18 m² en de badkamer is voorzien van een jacuzzi, douche, dubbel wastafelmeubel, toilet en bidet. De materiaalkeuze is hoogwaardig, de tegels zijn neutraal gekozen.

Verdieping
Riante overloop, separaat toilet, drie slaapkamers van circa 20, 16 en (50!) m². Deze laatste doet dienst als extra woonkamer en is voorzien van een zeer grote inloopkast. Vanuit deze fraaie kamer heeft u via de erkers en het balkon fantastisch uitzicht over de tuin en het water. De luxe badkamer is voorzien van bidet, toilet, jacuzzi, separate douche en wastafelmeubel. De grote berging kan eenvoudig als extra slaapkamer gebruikt worden.
De bergzolder van circa 50 m² biedt veel ruimte voor opslag en hier is de verzamelbak voor de pellets van het volautomatische verwarmingssysteem geplaatst.
Grote zolder bereikbaar via vlizotrap.

Bijzonderheden
▪ zeer solide woonhuis;
▪ dubbele kavel;
▪ prachtig uitzicht over het water;
▪ geschikt voor dubbele bewoning;
▪ goed geïsoleerd en onderhoudsarm.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05732
Adres:

Cantharel 28
BLAUWESTAD

 
Vraagprijs: € 789.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2009
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 2.232 m²
Woonoppervlakte: 396 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 18 m²
Inhoud woning: 1.217 m³
 
Kenmerken  
Object: elektrisch toegangshek • garage voor meerdere auto's • jacuzzi
Omgeving: aan het water • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Roelofs
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Blauwestad – Vrijstaand landhuis met uitzicht over het water vraagprijs: € 789.000,- k.k. Cantharel 28, BLAUWESTAD