Luxe penthouse op toplocatie! Gelegen nabij het centrum van Weert, voorzien van ruim dakterras rondom en een eigen garage in de parkeerkelder voor 4 auto`s. Dit zeer royale penthouse biedt u een privé-oppervlakte van maar liefst 515 m²!

Locatie
Aan de Graafschap Hornelaan, op slechts 500 meter van het stadscentrum van Weert, ligt dit luxe, kleinschalige appartementengebouw. Het gebouw bevat 7 appartementen, maximaal twee per bouwlaag. Helemaal alleen aan top ligt het luxueuze penthouse. In de directe omgeving bevindt zich een uitgebreid scala aan, scholen, winkels, zorgvoorzieningen en het stadspark is op loopafstand. Binnen 5 minuten is het NS-intercitystation bereikbaar. Aansluiting A2 Eindhoven - Maastricht in 5 autominuten. Nabij de 18-holes golfbaan Crossmoor en de verschillende natuurgebieden die Weert als groenste regio van de wereld heeft te bieden.

Het penthouse
Dit royale penthouse is gelegen op de vierde en hoogste verdieping van het appartementencomplex. Het meet maar liefst ca. 251 m² aan woonoppervlakte en daarbij is het dakterras van ca. 213 m² nog niet bij opgeteld. Het penthouse biedt plaats aan een royale entree en woonkamer, keuken met proviandkamer, 3 badkamers, 3 slaapkamers, 2 toiletten, en een wasruimte. Het ruime terras ligt geheel om het penthouse. De basis van het penthouse is gelegd, u kunt het penthouse naar eigen wensen en stijl invullen.

Garage
Via de lift is het souterrain van dit complex bereikbaar. Hier bevinden zich enkele royale garageboxen (separaat afsluitbaar met op afstand bedienbare sectionaalpoort). Deze boxen meten maar liefst 8 x 6,40 m en bieden plaats voor het stallen van meerdere auto's en ruimte voor opslag en hobby's.

Entree en indeling
Gezamenlijke entree op beganegrondniveau. Bellentableau met intercominstallatie en brievenbussen. Toegang tot de lift. Met de lift gaat u als enige gebruiker naar de hoogste etage. Entree appartement: royale ontvangsthal die in verbinding staat met alle kamers van het penthouse, waaronder de cv-ruimte/technische ruimte alwaar de aansluitingen voor de witgoedvoorzieningen zich bevinden. Drie slaapkamers (ca. 14 m², ca. 16 m² en ca. 27 m²) waarvan bij twee slaapkamers een eigen luxe en-suitebadkamer te realiseren is. Vanuit de hal toegang tot de ruime woonkamer (ca. 82 m²) met aan de achterzijde de eethoek (ca. 20 m²). Voorbereidingen voor een gashaard in de woonkamer zijn voorzien. De eethoek staat in open verbinding met het keukengedeelte. Alle ruimtes zijn volledig naar eigen stijl in te richten.

Bijzonderheden
Het gehele penthouse is voorzien van hoogwaardige materialen. Vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en aluminium kozijnen en schuifpuien rondom met HR++ glas.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05730
Adres:

Graafschap Hornelaan 32 f
WEERT

 
Vraagprijs: € 995.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: penthouse
Type woning: appartement
Bouwjaar/-periode: 2001-2010
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1 m²
Woonoppervlakte: 251 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 1 m²
Inhoud woning: 652 m³
 
Kenmerken  
Object: dakterras • garage voor meerdere auto's
Omgeving: nabij winkels • privacy gelegen

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Dwars Makelaars
Adres:

Emmasingel 5
6001BA WEERT

Contactpersoon: R.F.M. Dwars
Telefoon: 0495-537599
Telefax: 0495-537564
Website: www.dwarsmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Gelegen nabij het centrum van Weert. – Luxe penthouse op toplocatie! vraagprijs: € 995.000,- k.k. Graafschap Hornelaan 32 f, WEERT