Op één van de allermooiste locaties in het centrum van Delft gelegen indrukwekkend grachtenpand met zonnige achtertuin met berging, achterom en wijnkelder.

Het betreft een Rijksmonument. Het is een bijzonder fraaie plek in het historische centrum waar zich deze circa 500 jaar oude woning bevindt met aan de voorzijde uitzicht over de brede Kolk waar de mooiste grachten van Delft samenkomen.

Dit exclusieve pand bestaat uit twee ongelijke beuken. Er zijn op de verdiepingen hier en daar speelse niveauverschillen. Op dit moment is het pand als woonhuis met kantoor aan huis in gebruik. Bij de huidige indeling kunnen werken en wonen (de begane grond en de verdiepingen) vrij eenvoudig van elkaar gescheiden worden.

De indeling is als volgt:

Begane grond (130 m²):
Royale marmeren ontvangsthal. Gang en trappenhuis dat de beide beuken (ooit waren dit twee woningen) ontsluit. De brede hoofdbeuk heeft een voor- en achterkamer en suite (tezamen circa 65 m²) met marmeren vloer en fraaie lambriseringen. De zijbeuk bestaat eveneens uit een voor- en achterkamer en suite (circa 40 m²) met een vloer van brede, oude vloerdelen en lambriseringen. Toiletruimte met toilet en wastafel. Wijnkelder 12 m². Deze verdieping is uitstekend te gebruiken als kantoor/praktijk aan huis.

Vanuit beide achterkamers, in de hoofdbeuk via openslaande deuren is er toegang tot de zonnige en ommuurde stadstuin van circa 90 m². Hier bevindt zich de gemetselde berging met achterom.

1e verdieping (130 m²):
De hoofdbeuk heeft een reusachtige woonkamer van circa 90 m², die zich over de hele verdieping uitstrekt, met een imposante zandstenen schouw/open haard. Aan de voorzijde heeft u een geweldig uitzicht. In de zijbeuk bevindt zich de gezellige eet-/woonkeuken.

2e verdieping: (90 m²):
Kapverdieping met fraaie, vernieuwde, zichtbare sporenkap. Ruime overloop. Aan de achterzijde een slaapkamer met entresol (20 m²) die thans in gebruik is als slaapzolder en vide, aan de voorzijde een slaapkamer met entresol (40 m²) en vaste kasten. Strak moderne, recent geïnstalleerde badkamer met dakkapel, inloopdouche, dubbele hardstenen wastafels, design radiator en toilet (wandcloset). Doorloop en trapafgang naar de iets lager gelegen zijbeuk alwaar zich twee slaapkamers bevinden.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05715
Adres:

Noordeinde 3
DELFT

 
Vraagprijs: € 1.495.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: grachtenpand
Type woning: tussenwoning
Bouwjaar/-periode: voor 1900
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 260 m²
Woonoppervlakte: 360 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 12 m²
Inhoud woning: 1.350 m³
 
Kenmerken  
Object: kantoor-/praktijkruimte • open haard • rijksmonument • wijnkelder
Omgeving: in stadscentrum

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Van Daal Makelaardij
Adres:

Voldersgracht 33
2611EV DELFT

Contactpersoon: J.P. van Daal
Telefoon: 015-2127300
Telefax: 015-2127826
Website: www.vandaalmakelaardij.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Delft, in het historische centrum – Indrukwekkend grachtenpand vraagprijs: € 1.495.000,- k.k. Noordeinde 3, DELFT