De overtreffende trap! Zelden worden er landhuizen aangeboden van deze signatuur. Hoogstaande architectuur, gecombineerd met een fraaie locatie. Met zorg, kunde en toewijding hebben de huidige bewoners in samenspraak met architect Kalfsbeek een 'schuurhuis' ontwikkeld van ongekende klasse. Het doordacht invullen van de leegte heeft ervoor zorggedragen dat er ruimte is ontstaan voor leven, werken en ontspannen; een leefhuis dat zijn gelijke niet kent!

De landelijkheid van de locatie staat niet de snelle bereikbaarheid in de weg. Snel en eenvoudig bereikt u via N33/34 en A28 Groningen, Assen en Emmen. Het nabijgelegen dorp Borger is uitstekend geoutilleerd en kent goede scholen. Ook Rolde is snel befietsbaar. De omliggende natuur van Drenthe staat garant voor uren wandelplezier direct vanuit het landhuis.

Ofschoon het landhuis fors bemeten is en een oase biedt aan ruimte, is de architect er uitstekend in geslaagd om intimiteit aan deze ruimte te koppelen. Sfeer en charme kenmerken de afzonderlijke vertrekken. De lichtinval, ligging binnen het huis en de bijzondere vormgeving geven iedere ruimte een eigen beleving en karakter. Het centrale trappenhuis is majestueus en verbindt de verdiepingen op prachtige wijze. Door het schuurhuis boven het maaiveld 'te tillen' werd het mogelijk om aan één kopgevel een verdiepte garage voor 3 auto's te realiseren. De andere kopgevel (westzijde) biedt ruimte aan een heerlijk licht gastenverblijf.
Tussen deze ruimtes liggen spel- en bergruimtes.

De indeling, vormgeving, trappenhuizen en zichtlijnen zijn een lust voor het oog en een genot om in te wonen. In de plattegronden van dit bijzondere landhuis komt het schuurconcept wederom tot uiting, in zichtlijnen over de volle breedte en lengte van het huis en in de situering van nevenfuncties aan de zijkant of juist als solitair element in het midden van de ruimte.

Nergens in dit imposante landhuis is het gevoel van een 'heerlijk leefhuis' ondergeschikt gemaakt aan de architectuur. De combinatie van leefhuis en bijzondere vormgeving is hier uitstekend geslaagd.

Op de ruime, vrijgelegen kavel bevindt zich een verwarmd zwembad met verblijfsruimte en sauna. Natuurlijk zijn er prachtige zonneterrassen, speelweides en fraai aangelegde borders. Er is een elektronisch bedienbare toegangspoort met intercom-/videosysteem. Tevens is er op eigen terrein parkeerruimte voor meerdere auto's.

Daar een uitgebreide beschrijving van de indeling geen recht doet aan de beleving die u ervaart tijdens een bezichtiging bevelen wij u dit van harte aan.

De bijgevoegde tekeningen van het schuurhuis geven een goede indicatie, maar voor de hoogwaardige afwerking, de uitmuntende keuken die van alle denkbare gemakken is voorzien, de mooi afgewerkte sanitaire voorzieningen en de sfeervolle woonkamer met designopenhaard moet u echt komen kijken.

Verver & Jet Winters Makelaars leiden u graag rond!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05650
Adres:

Rolderstraat 9
BORGER

 
Vraagprijs: € 1.250.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2006
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 17.399 m²
Woonoppervlakte: 610 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 30 m²
Inhoud woning: 2.250 m³
 
Design  
Architect: Kalfsbeek
 
Kenmerken  
Object: buitenzwembad • elektrisch toegangshek • garage voor meerdere auto's • gastenverblijf • sauna
Omgeving: vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Roelofs
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Borger – Bijzonder landhuis vraagprijs: € 1.250.000,- k.k. Rolderstraat 9, BORGER